Request edit access
Formular comandă carte
Puteți comanda unul sau ambele volume de mai jos în schimbul unei donații de minim 30 lei/exemplar. Plata transportului se face de către destinatar la livrarea comenzii. Detalii cu privire la modul în care puteți dona găsiți la finalul formularului de comandă.

După completarea formularului veți fi contactat/ă pentru confirmarea comenzii și comunicarea datelor necesare pentru livrare.

 
1. Violența în familie. Practică judiciară comentată (2017) Editura: Universul Juridic
Volumul este  semnat de Av. Carmen Nemeș și de Av. Giulia Crișan și reprezintă o colecție de jurisprudență cu privire la deciziile instanței privind ordinul de protecție însoțite de comentariile coautoarelor dar și evoluția cazurilor după obținerea ordinului de protecție. Toate hotărârile judecătorești au fost obținute în cadrul Centrului de consiliere al Asociației ANAIS pentru beneficiarii asistați în fața instanței de judecată.
Lucrarea a fost realizată cu sprijinul financiar al AVON România.

2. Violența domestică. Paradigme și practică judiciară (2020) Editura: Universul Juridic
Volum coordonat de Av. Carmen Nemeș și de Av. Giulia Crișan și realizată cu sprijinul unor specialiști din arii de expertiză precum psihologie, egalitate de gen, multiculturalism sau problematica refugiaților. Lucrarea prezintă extrase din hotărâri judecătorești, ce cuprind ordine de protecție însoțite de comentariile coordonatoarelor, dar și evoluția cazurilor după obținerea ordinului de protecție
Lucrarea a fost realizată cu sprijinul financiar al LDS Charities România.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Alegeți volumul pe care doriți să îl comandați
Profesia dumneavostră
Nume și prenume
Date de contact (telefon sau email)
Cum poți dona
Donații direct în cont:
Cod fiscal 29523440
Beneficiar: Asociația ANAIS
Banca Comercială Română
IBAN – RON - RO14RNCB0088156999830001
IBAN – Euro - RO30RNCB0088156999830004
Cod SWIFT  - RNCBROBU
Cod BIC – RNCB


Donațiile pot fi făcute și on-line direct pe site-ul Asociației ANAIS - https://www.asociatia-anais.ro/ajuta-ne-sa-ajutam
Datele personale colectate prin intermediul acestui formularul vor fi considerate confidentiale, in conformitate cu Regulamentul European privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Datele completate de dvs. sunt colectate de Asociația ANAIS cu scopul de a vă putea contacta cu privire la comanda efectuata și a va transmite cartea/cartile comandate.  Aceste date vor fi păstrate pe o perioada de 5 ani. In ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va informam ca aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de rectificare si ștergere, dreptul de restrictionare a prelucrarii, dreptul la opozitie, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Prin completarea acestui formular, va exprimati consimtamantul pentru colectarea si prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Asociația ANAIS.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia ANAIS. Report Abuse