MEET THE EXPERT

Beste AMAN-lid,

Met dit formulier meld je je aan voor: Meet the Expert!

Na een succesvolle Meet the Expert in juni 2015 is het tijd voor een vervolg! AMAN organiseert op vrijdag 8 april wederom een evenement speciaal voor geneeskunde studenten en basisartsen. Het blijft in de praktijk lastig om een goede keuze te maken als het gaat om vervolgopleidingen en promotietrajecten. Om die reden organiseert AMAN dit evenement om studenten en basisartsen handvatten aan te bieden en ze de mogelijkheid te geven hun vragen te stellen aan specialisten.

Deze avond zal een voordracht worden gegeven door de VvAA over carrière maken in de zorg waarna 2 specialisten hun succesverhaal zullen delen. Na de plenaire sessie volgt er een speed-date sessie met de specialisten (in opleiding) zodat de studenten in gesprek kunnen gaan en vragen kunnen stellen over de verschillende opleidingen. De dag wordt afgesloten met een network-borrel.

Dus, ben jij geneeskunde student of basisarts? Weet je al of je je wilt specialiseren, en in welke richting? Heb je nog geen idee welk specialisme bij jou past? Heb je vragen over een bepaald specialisme of over hoe je in opleiding komt? Meld je dan hier aan voor AMAN’s tweede Meet the Expert evenement en krijg inzicht in de loopbaan van verschillende Marokkaanse specialisten. Er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kortom
Wat: Meet the Expert event
Wanneer: vrijdag 8 april
Waar: Leids Universitair Medisch Centrum, hoofdgebouw, eerste verdieping nabij collegezalen

Tot ziens op 8 april!

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
Request edit access