Request edit access
Aanmeldingsformulier Brussel
Studievereniging BSKA organiseert in het weekend van 31 januari t/m 1 februari een excursie naar onze Europese hoofdstad: Brussel! Op het programma staan onder andere een bezoek aan het Europees Parlement. Door het weekend bij te wonen bouw je niet alleen een band op met je (nieuwe) medestudenten; je leert ook nog eens van alles over de Europese politiek en beleidsvorming. Een must dus!

Omdat de reis mede in het kader van het vak Europees Beleid georganiseerd wordt, bieden we jullie ook de mogelijkheid om alleen de Europa-georiënteerde vrijdag bij te wonen. Je blijft dan niet overnachten en neemt na afloop van het lobbyspel de trein terug naar huis. Het is uiteraard het leukst als je ook de rest van het weekend blijft; het programma is immers erg gezellig. Het regelen van vervoer geschiedt op eigen gelegenheid; wij boeken geen tickets o.i.d.

Het bijwonen van alléén de vrijdag is volledig gratis (mits je uiteraard vóór het diner afhaakt). De kosten voor het bijwonen van de rest van het weekend is, inclusief verblijf, ongeveer 50 euro in totaal. Reiskosten niet meegerekend.

Bij aanmelding voor het weekend in Brussel ga je een betalingsverplichting aan jegens BSKA. Bij het uitblijven van een betaling wordt de aanmelding niet meegerekend en kun je niet mee op de excursie. Aanmelden voor de excursie kan t/m 10 januari. Op 11 januari dienen wij de volledige betaling binnen te hebben (maak dus uiterlijk op 10 januari het verschuldigde bedrag over).
VOLGENDE
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy