Request edit access
Inschrijfformulier UKC
Door dit inschrijfformulier in te vullen meld ik mij aan als lid van de Utrechtse Kano Club.

Let op:
* Standaard maken we bij UKC gebruik van Automatisch Incasso. Indien je hier geen gebruik van wenst te maken geef dat dan aan bij de opmerkingen.
* Deelname aan activiteiten en gebruik van materialen van de Utrechtse Kano Club, alsmede het stallen van eigen kano’s is altijd voor eigen risico.
* Bij niet tijdige betaling van contributie en/of stallinggeld zullen administratiekosten in rekening worden gebracht.

Email address *
Roepnaam *
Your answer
Voorletters
Your answer
Achternaam *
Your answer
Ik ben *
Geboortedatum *
Let op het vereiste format: maand / dag / jaar
MM
/
DD
/
YYYY
Adres
Your answer
Postcode
Your answer
Woonplaats
Your answer
Telefoon *
Your answer
Email *
Controleer goed of je het e-mailadres goed hebt geschreven. De meeste correspondentie van UKC gaat via e-mail. Check ook zo nu en dan je spambox en voeg UKC toe als een vertrouwd e-mailadres als dat nodig is!
Your answer
Ben je al lid van het Watersportverbond?
Ja? Vul dan hier je lidnummer in. Nee? Sla deze vraag dan over.
Your answer
Gezinsleden
Voor gezinsleden gelden afwijkende lidmaatschapstarieven. Zijn meerdere gezinsleden lid of willen meerdere gezinsleden lid worden? Geef dan hier aan om wie het gaat. Voor elk nieuw gezinslid wel graag opnieuw het formulier invullen.
Your answer
Hoe heb je onze club leren kennen?
In hoeverre ben je al bekend met de club? *
Required
Naar welke kano-activiteiten gaat je belangstelling uit? *
De UKC-activiteiten worden in het algemeen per discipline via een mailinglijst kenbaar gemaakt. Geef hieronder je interesse(s) aan, dan houden we je per mail op de hoogte. Je kunt je interesse(s) later altijd aanpassen.
Required
Clubboten en Clubmateriaal *
Voor € 25 per jaar kan je gebruik maken van al het clubmateriaal. Voor het gebruik is een reglement opgesteld, dat je bij je factuur ontvangt. Als je het clubmateriaal gebruikt, erken je op de hoogte te zijn van het reglement.Wil je gebruik maken van clubmateriaal?
Stalling *
In het clubhuis is ruimte om tegen een meerprijs eigen kano's te stallen. Wil je hier gebruik van maken? (Als je betaalt voor stalling mag je in voorkomende gevallen ook gebruik maken van clubmateriaal en hoef je hier dus niet apart voor te betalen.)
Required
Buddy *
Om je te helpen wegwijs te worden binnen UKC kunnen we je eventueel koppelen aan een buddy: iemand die ook actief is in de door jou gekozen disciplines. Iemand aan wie je vragen kan stellen, met wie je een keertje kan afspreken en die jou bijstaat met raad en daad. Wil je een buddy?
Actief lidmaatschap *
UKC is een vereniging van leden. Alles wat er binnen UKC gebeurt wordt gedaan door leden die zich hier actief voor inzetten. We hopen dat jij ook wilt bijdragen op een manier die bij jou past. Waar ben je goed in? En voor wat voor dingen mogen we je vragen?
Your answer
Opmerkingen
Wil je nog iets kwijt met betrekking tot je inschrijving of heb je nog een vraag? Noteer het hier.
Your answer
Minderjarig lid *
Betreft dit een inschrijving van een minderjarig lid?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service