Request edit access
Förfrågan om plats
Hej

Tack för din förfrågan om att träna hos oss. Vi tar emot nya medlemmar två gånger per år, dels i september och dels i januari. Då har vi en genomgång av vad fridykning handlar om, det vill säga: dyksäkerhet; hur kroppen reagerar på vatten, djup och andhållning; utrustning samt en hel del tips innan träning. Vi har även möjlighet att låna ut viss utrustning till er de första veckorna innan ni köpt egen.  Vår huvudsakliga träningstid är söndagar mellan 17.00 och 19.00 på Lundbybadet, där samsas sju olika grupper under två timmar. Det betyder att varje grupp får en timmes träning varje söndag under terminerna.

Vi har ett högt söktryck och det är inte alltid vi kan ta emot alla som söker sig till oss. Vi är en stor klubb och vill inte expandera mer, då riskerar vi att förlora den gemenskap och översikt över medlemmar och träning vi har nu och det vill vi inte. Vi tar emot nya medlemmar i mån av plats.

För att kunna planera terminens dykträning måste vi placera dig i rätt grupp. Då måste vi kunna göra oss en rättvis bild av din erfarenhet av vatten och dykning. Fyll gärna i detta formulär och skicka in till oss. Du kommer att placeras i vår väntelista och vi meddelar dig om du får plats ett par veckor före terminsstart.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
E-post *
Namn på sökande *
Födelsedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adress *
Telefonnummer *
Vårdnadshavares namn om sökande är yngre än 18 år.
Vana vid mask, fenor och snorkel *
Simkunnighet *
Har du någon sjukdom eller funktionsnedsättning som vi behöver känna till?  
Har du någon familjemedlem som är medlem eller söker medlemskap i klubben?  
Vad vill du bidra med i Juniordykarna?
Clear selection
Övriga upplysningar eller sådant som är bra för oss att känna till
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy