Request edit access
Comandă ”Vicontele Verenței Pierdute”
Fanii fantasy se vor îndrăgosti iremediabil de personaje și lumea Valahiei Unite! În prezent avem cititori de la 10 la peste 60 de ani, seria devenind o lectură preferată de citit in familie!
Fiți atenți în 2020 la lansarea Clubului Privat VVP pentru fanii dedicați, unde vor fi aplicate reduceri tot timpul anului și foarte multe concursuri. Pentru a fi la curent cu ultimele vești, abonați-vă la Newsletter-ul nostru dragonesc!
Email address *
Toate comenzile conțin autograful autoarei, semne de carte, abțibilduri și harta mică a Valahiei Unite.
Ai poți introduce codul tău de reducere:
Your answer
Ce volume ai dori să comanzi? *
Required
Ai dori și pachetul Goodies? 3 semne de carte, 6 abțibilduri, insigna VVP, pix și harta cartonată a Valahiei Unite la doar 10 RON!
Captionless Image
Alege modalitatea de plată și transport: *
Promoție limitată: la peste 5 cărți comandate în același pachet, primești un Tricou VVP gratuit (modele diferite, în funcție de mărime)! Dacă ai atins acest număr de volume, spune mărimea ta de tricou:
Poză realizată de blogerița @picnicontheshelf, fană veterană VVP
Poză realizată de blogerița @picnicontheshelf, fană veterană VVP
Aici poți extinde comanda ta (exemplare multiple) și cere eventual împachetare specială pentru doar 5 RON (zi de naștere, aniversare, cadou de absolvire etc.; hârtie colorată cu fundiță, va fi adăugată și o felicitare gratuită!)
Captionless Image
Your answer
Unde să trimitem pachetul tău VVP? Nume (al cititorului și eventual persoanei care ridică pachetul), adresă (inclusiv cu oficiul poștal de care aparții) și nr. de telefon (vei primi un SMS și un e-mail când pleacă pachetul). *
Your answer
Mulțumim de comandă! Vei primi în curând prin e-mail un mesaj de confirmare cu prețul final, eventual ți se vor cere alte detalii pentru finalizarea comenzii. Ai timp 48 de ore să modifici sau să anulezi comanda odată ce ai primit mesajul de COMANDĂ ACCEPTATĂ.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy