Request edit access
Tečaj športnega plezanja
Tečaj športnega plezanja je namenjen vsem, ki si želijo obnoviti ali pridobiti nova znanja o športnem plezanju, se naučiti pravilne rabe plezalske opreme in priučiti veščin potrebnih za varno plezanje v dvoranskih ter naravnih plezališčih.

Program zajema predavanja iz opreme za športne plezalce, prve pomoči in etike plezanja. Poleg predavanj bodo tečajniki izvajali praktične vaje iz vrvne tehnike, plezanja v vodstvu in varovanja v vodstvu, ter plezalne tehnike. Tekom tečaja so predvideni tudi obiski naravnih plezališč (ob primernem vremenu), kjer se bodo tečajniki spoznali s plezanjem v naravni skali. Tečaj je primeren tudi za vse, ki si želijo opraviti izpit za športnega plezalca ŠP1. V kolikor bo slednjih kandidatov več bo ekipa inštruktorjev z njimi vadila ločeno.

Tečaj bo potekal od 9. do 31. oktobra, ob sobotah in nedeljah po urniku, ki ga bodo tečajniki prejeli predvidoma en teden pred pričetkom tečaja. Prispevek za tečaj znaša 100 eur in (med obdobjem izobraževanja) vključuje tudi obiske plezalne stene na tedenskih terminih za odrasle. Z udeležbo na tečaju pa so tečajniki upravičeni tudi do 25 % popusta pri plačilu prispevka za obiske plezalne stene v terminih za odrasle tekom sezone 2021/2022.

Pogoj za prijavo je poravnana članarina pri PZS PD Žiri za tekoče leto, več informacij na: www.pdziri.si/clanarina-2021/ 

Za vse udeležence tečaja je obvezen PCT pogoj.

Prijave so odprte do 5. 10. do 24h.

Za več informacij pišite na uros.kosovel@gmail.com ali pokličite 040 997 920 (Uroš)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Priimek *
Poštni naslov *
Letnica rojstva *
GSM *
Poravnana članarina pri PZS za tekoče leto *
Ste že kdaj plezali v dvorani ali naravnem plezališču?
Clear selection
Namen obiskovanja tečaja?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy