Request edit access
Inschrijvingen semi-internaat schooljaar 2020-2021
Beste ouders en leerling

De school biedt aan de leerlingen het semi-internaat aan. Leerlingen leren hun huiswerk aanpakken en plannen. Aan de hand van een planningsinstrument reiken we de leerlingen handvatten aan om hun werk te plannen, bij te stellen en uit te voeren. Leerkrachten uit verschillende vakgebieden staan de leerlingen bij in de studiebegeleiding. Een hapje, een drankje en voor de 1e jaars ook de mogelijkheid tot ontspanning zorgen voor de noodzakelijke afwisseling tijdens het studiemoment.

Het semi-internaat gaat dit schooljaar van start op maandag 21 september 2020.
Het semi-internaat gaat telkens door op maandag, dinsdag en donderdag van 15.40 uur (of 16.30 uur) tot en met 17.30 uur. Een deelname van 2 van de 3 dagen is verplicht!

Tijdens het schooljaar, indien er nog plaats vrij is, is het enkel mogelijk om nog in te stappen op volgende data: 12 november 2019, 7 januari 2021, 25 februari 2021 en 22 april 2021.

Bij een definitieve inschrijving wordt er een huisreglement overhandigd aan de leerling met de nodige info, afspraken en data wanneer er geen semi-internaat zal plaatsvinden.

Bij inschrijving gaat u akkoord met volgende afspraken:

De leerling
- is 2 van de 3 dagen aanwezig.
- is tijdig aanwezig volgens de afgesproken uren en plaats (zie huisreglement semi-internaat).
- werkt mee aan de orde en de netheid van het vieruurtje en het lokaal.
- zorgt ervoor dat zijn taken en lessen in de planningsagenda staan, zodoende kunnen de begeleidende leraren de juiste opvolging bieden.
- gaat naar de studie tot het semi-internaat aanvangt, indien hij of zij voor 15u40 gedaan heeft met de lessen.

De ouders
- verwittigen op voorhand een afwezigheid, voor bv. een tandartsbezoek, via e-mail naar inge.driesen@sgclier.be of via smartschool naar Inge Driesen (semi-internaatcoördinator).
- zullen aanwezig (te) zijn op de individuele oudercontacten met de begeleidende leerkracht op 19 november 2020 en 29 april 2021.
- gaan akkoord met het doorspelen van informatie vanuit het zorgteam naar het semi-internaat en omgekeerd.

De samenwerking wordt beëindigd bij niet-naleving van de afspraken.
De inschrijvingen worden behandeld volgens inschrijvingsdatum. Na volzetverklaring door de directie, kom je op een wachtlijst. Je wordt dan gecontacteerd zodra er een vrije plaats is.

Voor feedback en vragen kan u de school contacteren via 03 489 24 56 of via inge.driesen@sgclier.be. Op vrijdag 11 september 2020 is er mogelijkheid om een online sessie bij te wonen indien u meer info zou wensen over onze werking.

Inschrijven kan via onderstaande link, dit betekent dat je kennis hebt genomen van de afspraken die gelden voor het semi-internaat. De ouders gaan ermee akkoord dat er wekelijks een bedrag van € 6,00 via de schoolrekening aangerekend mag worden.

Wij wensen de leerling veel succes in het semi-internaat!
Naam + voornaam zoon/dochter *
Leerjaar leerling *
Naam + voornaam vader *
Telefoon vader
Naam + voornaam moeder *
Telefoon moeder
E-mail vader / moeder
Doel / verwachting van inschrijving
Bijzondere aandachtspunten
Vragen, opmerkingen, ...
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy