Request edit access
Formë aplikimi për pjesëmarrësit e programit truAktiv - Prishtinë
Për të qenë pjesë e programit në Prishtinë, aplikoni tani dhe sigurohuni që keni klikuar “Submit” në fund. Procesi zgjat vetëm një minut. Ne do t’i vlerësojmë të gjitha aplikacionet dhe do t’ju dërgojmë e-mail konfirmimi vetëm pjesëmarrësve të përzgjedhur deri më 23 qershor!

Të gjithë të rinjtë e moshave 17-22 vjet me vendbanim në rajonin e Prishtinës (përfshi komunat e Kastriotit, Fushë Kosovës, Lipjanit, Artanës dhe Drenasit)

Emri dhe Mbimeri
Your answer
Email adresa:
Your answer
Numri i telefonit:
Your answer
Komuna:
Your answer
Vendbanimi:
Your answer
Gjinia:
Mosha:
Your answer
Përkatësia etnike:
Profesioni:
Your answer
Institucioni arsimor (shkolla, universiteti):
Your answer
Drejtimi arsimor:
Your answer
Na tregoni më shumë rreth teje dhe punës vullnetare:
Your answer
Pse dëshiron të jesh pjesë e programit truAktiv? (minimum 200 fjalë)
Your answer
Cili mendoni që është problemi më i madh shoqëror ose politik në Kosovë? (minimum 200 fjalë)
Your answer
Në pak fjalë, si do ta përshkruaje një shoqëri ideale? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service