Request edit access
JELENTKEZÉS a TÜKÖR önismereti csoportba
Néha zavaros tud lenni, kik is vagyunk. A bennünk kavargó, időnként viharos érzelmi hullámvasúthoz szeretnénk kapaszkodót nyújtani egymásnak a Tükör önismereti csoporton. Vár egy hely, ahol önmagunk lehetünk, ahol megértenek, ahol végre feltehetjük az összes őrültnek tűnő kérdésünket. Önismereti játékok során megtapasztalhatjuk a közösség erejét, saját belső erősségeinket és gyengeségeinket, a csapatban betöltött szerepeinket, fejleszthetjük kommunikációnkat és konfliktuskezelési stratégiáinkat. Az önismereten keresztül segítséget kaphatunk a pályaválasztásban és jövőbeli terveink kialakításában.

A csoportban pszichológusok vezetésével kéthetente péntek délutánonként 16:00-18:30 óra között találkozunk majd, és a megalakulás után zártan működünk, ami azt jelenti, hogy számítunk Rád mind a 8 alkalommal, és az első után új tagok már nem csatlakoznak. Kérünk, akkor jelentkezz csak a most induló csoportba, ha az időpontok előre láthatólag megfelelnek!

MILYEN TÉMÁKRÓL LESZ SZÓ?
1. február 9. Belépő – Én vagyok én, te vagy te…
2. február 23. Tehetség – Erős és gyenge oldalaim
3. március 9. Szerepek – Én a csoportban
4. március 23 . Találkozások – Kapcsolatok hálójában
5. április 6. Ütközők – Kommunikáció és konfliktuskezelés
6. április 20. Más(ság)ok – Sztereotípiáink és előítéleteink
7. május 4. Virtuális tér – Online és offline arcaink
8. május 18. Válaszutak – Terveim és céljaim

KIKEKT VÁRUNK?
9-11. osztályos középiskolásokat.

HOL LESZ A CSOPORT?
Budapesten, egy Pszichoterápiás magánrendelőben - Törökvész út 58, 1025.

JELENTKEZZ MIHAMARABB, MERT MÁR CSAK PÁR SZABAD HELY MARADT!!

A csoport indulása előtt fontos, hogy mi, vezetők találkozhassunk ​veled és szüleidet/gondviselődet is tájékoztathassuk a csoport kereteiről. Ezért egy előre egyeztett időpontban, péntek délután várunk ​​Téged és hozzátartozódat egy rövid beszélgetésre. A ​​pontos időpontról és helyszínről e-mailben küldünk tájékoztatást.

A csoport részvételi díja 25 000 Ft. Ha ezt úgy érzed, hogy családod nem engedheti meg magának, a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány a rászoruló résztvevők számára felajánlotta az ösztöndíj lehetőségét, amely lefedi a program díját. Az ösztöndíj elnyeréséhez – a szociális helyzetre is kitérő – motivációs levelet várunk tőled elektronikus úton az iroda@messzehangzo.org e-mail címre, amiben leírod, miért van szükséged az anyagi támogatásra.​

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jelentkezésed az alábbi adatok megadásával válik véglegessé. Kérünk, hogy minden mezőt tölts ki, és fogalmazd meg motivációidat is néhány mondatban!

A csoport létszáma korlátozott, ezért a jelentkezés sorrendjét figyelembe vesszük!
Minden további információról e-mailben tajékoztatunk.


(Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-126673/2017.)

Név *
Your answer
Születési dátum *
Your answer
Iskolai osztály *
Iskolád neve, címe *
Your answer
Saját telefonszám *
Your answer
Saját e-mail cím *
Your answer
Lakcím *
Your answer
Szülő neve *
Your answer
Szülő telefonszáma *
Your answer
Szülő e-mail címe *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms