Request edit access
Bevraging netwerkkaart Cultuur Noordrand
Vul dit formulier in indien je jouw organisatie mee op de kaart wilt zetten.
https://www.cultuurnoordrand.be/netwerk
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
In welke gemeente ligt jouw organisatie? *
Naam organisatie / vereniging *
Wie zijn jullie en wat doen jullie? (deze tekst komt op onze website als beschrijving van je organisatie +- 10 regels) *
Adres (straat, nummer, postcode) *
Website URL of Facebookpagina *
Hoe kunnen wij jullie bereiken? (emailadres en/of telefoonnummer) *
Tot welk domein behoort je organisatie? (kies het domein dat het dichtste aanleunt bij de basiswerking van je organisatie)   *
Tot welke sector behoort je organisatie? (enkel indien je de vorige vraag met 'cultuur' beantwoordde)
Clear selection
Welke kunstvorm wordt beoefend binnen je organisatie? (enkel indien je de vorige vraag met 'amateurkunsten' of 'professionele kunsten' beantwoordde)
De werking van mijn organisatie...
Clear selection
Mijn organisatie heeft een regionale of bovenlokale werking. Dit wil zeggen dat we steeds actief samenwerken met partners uit één of meerdere andere gemeenten uit de regio of elders. Maar we zijn geen organisatie op Vlaams niveau. We houden bovendien rekening met de lokale context of eigenheid van onze partners. M.a.w. er is een inbreng van alle betrokken partners. Het gaat niet over het louter bereiken van deelnemers uit de andere gemeenten.
Clear selection
Mijn organisatie werkt af en toe regionaal of bovenlokaal samen. Dit wil zeggen dat we dan actief samenwerken met partners uit één of meerdere andere gemeenten uit de regio of elders. Maar het is dan geen project op Vlaams niveau. We houden  bovendien rekening met de lokale context of eigenheid van onze partners. M.a. w. er is een inbreng van alle betrokken partners. Het gaat niet over het louter bereiken van deelnemers uit de andere gemeenten.
Clear selection
Mijn organisatie wil de komende 5 jaar actief meewerken aan een regionaal of bovenlokaal initiatief. We willen dan actief samenwerken met partners uit één of meerdere andere gemeenten uit de regio of elders. We willen rekening houden en inspelen op de lokale context of eigenheid van de andere partners.
Clear selection
De werking van mijn organisatie is gelinkt aan één van de 5 strategische uitdagingen van Cultuur Noordrand (duid aan welke, meerdere mogelijk)
Mijn organisatie heeft interesse om in nabije toekomst in te zetten op 1 of meerdere strategische uitdagingen van Cultuur Noordrand (duid aan welke, meerdere mogelijk)
Mijn organisatie wil meewerken aan een bovenlokaal initiatief dat inzet op één van de 5 uitdagingen (duid aan welke, meerdere mogelijk)
Opmerkingen?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy