Request edit access
Biljettbokning för "Tjejensemblen" den 1 juni 2023 kl.18:00 på Café Mosaic!
Tjejensemblen på Teater Oliver spelar upp en föreställning om Sociala medier. Om apparna TikTok, Facebook och Tinder var riktiga människor - hur skulle det se ut, agera och prata med varandra. En föreställning vars syfte är att "stanna upp" , "pausa" från skärmen och "swipandet".. vad sociala medier gör med oss och vår mental hälsa egentligen. På ett underhållande sätt. En blandning av hat/kärlek - alla känslor på en och samma gång.

Ni får en bekräftelse på bokningen via mailadress ni angivit (viktigt att mailadressen stämmer, kolla skräpposten). Det blir erat kvitto. Har ni inte fått detta bekräftelsemail, hör av er till Sirkka 0706-407368 eller sirkka@teateroliver.se.
Bokningen registreras hos oss automatiskt.
 
1 juni - Biljettkassan öppnar kl.17:00 vid ingången på Café Mosaic. Vi tar swish. 
15 juni - Biljettkassan öppnar kl.17:00 ner i Växhuset i ABFs Café i källaren. Vi tar swish.

Tack för att ni väljer att komma och se föreställningen och stödjer amatörteaterföreningen i Västerås. Alla biljettintäkter går oavkortat till föreningen och medlemmarna. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn (för- och efternamn): *
Mobil nummer: *
Avbokning av föreställnings biljett görs om man har förkylnings symtom eller annan orsak eller minst 1 dag innan föreställningsdagen. *
Required
En föreställningsbiljett per datum/sällskap. Biljett betalas på plats till Teater Oliver (som finns på Café Mosaic , 1 juni) samt ABFs Café på Växhuset (15 juni) . Biljettkassan öppnar kl.17:00. Vi tar enbart swish.  *
Antal barn under 18 år (om inga skriv 0) *
Antal vuxna( om inga skriv 0) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy