Request edit access
Регистрациски Формулар за Летната Школа по Ургентна Медицина 2019
Добредојдовте на Регистрацискиот Формулар за Десеттата Летна Школа по Ургентна Медицина, организирана од ЕМСА - Македонија. Летната Школа по Ургентна Медицина ќе се одржува во Хотел Аквалина од 08 до 12 Јули. Регистрацискиот Период започнува на 28ми Март и завршува на 30ти Јуни.
Цената за учество на Летната Школа со сместување, полн пансион и превоз изнесува 6600 денари.
Котизација за присуство на работилниците без сместување и храна, а вклучен превоз изнесува 2000 денари.
Летната Школа ја креираме со цел додека се забавувате да научите огромен спектар на практични вештини кои ќе ги користите во вашата секојдневна пракса како Медицински Доктор. За повеќе информации исконтактирајте не на emssinfo@gmail.com
Со почит,
ЕМСА - Македонија
Email address *
Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Датум на Раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Националност *
Your answer
Email Aдреса *
Your answer
Држава на Живеење *
Your answer
Универизтет *
Година на Студии *
Адреса на Живеење *
Your answer
Телефонски Број за контакт *
Your answer
Контакт за итни случаи (Мајка, Татко, Партнер итн.) *
Your answer
Ниво на познавање на Англискиот Јазик *
Вашата мотивација за учествување на Летната Школа по Ургентна Медицина? *
Your answer
Дали сакате да имате сместување во Хотелот? *
Доколку одговоривте да на претходното прашање, дали имате одредена личност со која би сакале да бидете во соба? *
Your answer
Дали сакате да имате превоз од Скопје до Охрид? *
Дали имате одредени алергии (храна, лекови итн.) *
Доколку одговоривте да на претходното прашање, конкретно за кои алергени станува збор?
Your answer
Како дознавте за Летната Школа по Ургентна Медицина? *
Your answer
Број на Маичка? *
Одредена препорака за OC тимот на Летната Школа по Ургентна медицина?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy