Request edit access
Tallers VisibLES 2019
Aquí tens la oferta de tallers de la tercera edició del Festival de Cultures Lesbianes VisibLES. Els tallers seran el dia 15 de juny de 11h a 13h del matí, es realitzaran de forma simultània per diferents espais de La Bonne, per tant només et pots apuntar a un...!

Com sabeu, per una qüestió de gestió de places i finançament de les persones que imparteixen els tallers, aquests tindran un cost de 5 euros que caldrà abonar per avançat per tal de confirmar la plaça.

Caldrà fer un ingrés al següent número de compte: Caixa d'Enginyers ES63 3025 0001 19 1433486264

Indicant com a concepte: Tallers Visibles
Com a beneficiari: La Bonne
I enviar el resguard a: visibles@labonne.org

Els tallers seran no-mixtes per a dones, lesbianes i trans

Si necessites interpretació a llengua de signes tens la opció per marcar a cada taller

Està de més dir-ho, però només et pots inscriure a un taller! Si el teu taller està ple, llavors si que pots canviar la opció

I ara sí, aquí van els tallers!

Email address *
LES NOSTRES MARES LESBIANES
Conduït per l'Anna Satchi

Adreçat a dones, lesbianes i trans i fills i filles de mares lesbianes, bisexuals i trans

De 11h a 13h

Durada: 2 hores

Màxim grup: 30 persones

Un espai de diàleg entre mares lesbianes i les seves filles i fills per a buscar respostes entre totes a preguntes que ens fem sovint, com ara: Com enfrontes filles i fills la lesbofòbia? Les lesbianes tenim experiències de criança diferents? Eduquem de diferent manera? Com es sosté la experiència de la lesbofòbia interioritzada en l'experiència de ser mare?

Un espai tranquil i íntim on conversar sobre maternitats lesbianes des de l'experiència de filles i fills

SERIGRAFIA'T (TALLER TANCAT PLACES ESGOTADES!)
A càrrec d'Anú

Adreçat a dones, lesbianes i trans

De 11h a 13h

Màxim: 20 persones

En aquest taller aprendrem a estampar. La tallerista portarà diferents dissenys bollos, antirracistes i feministes perquè cadascú decideixi quins estampa. Heu de portar alguna samarreta per serigrafiar (podeu portar vàries i depenent de quanta gent vingui al taller, pot ser que ens doni temps a fer més d'una).

LESBOFÒBIA INTERIORITZADA
A càrrec d'Alejandra Sosa

Adreçat a dones, lesbianes i trans

De 11h a 13h

Màxim: 24 persones

Un espacio para acercarnos a las creencias e introyectos que dificultan la vivencia de nuestra identidad lesbiana.Trabajaremos los.miedos por los que transitamos desde la identificacion a la aceptacion y disfrute de quienes somos.

Nos servirá reconocer nuestras polaridades en este camino y de manera vivencial explorarlas.Tomar asi conciencia para que nos permita potenciar nuestra capacidad de empoderamiento y visibilidad

“Des de LES filles” (TALLER TANCAT PLACES ESGOTADES!)
Taller amb l’escriptora Sonia Moll Gamboa,

Adreçat a dones, lesbianes i trans

De 11h a 13h

Màxim: 12 persones

Escriurem des de la vivència de ser filles en relació amb les mares (biològiques i simbòliques). Llegirem textos que exploren aquest vincle des de diferents vessants (el conflicte, l’opressió, la dependència, l’amor, la tendresa, la mort i el dol), explorarem el nostre i buscarem la manera de convertir-lo en paraula poètica. Aquesta és la segona part del taller que es va fer a les jornades de Via Làctia a La Bonne ( Maternitats presents. Reflexions i creacions al voltant de les maternitats contemporànies). NO ÉS NECESSARI HAVER PARTICIPAT EN LA PRIMERA PART PER APUNTAR-TE AL TALLER

LA LLENGUA DE SIGNES CATALANA (LSC)
A càrrec de Berta Frigola

De 11h a 13h

Màxim: 15 persones

Vols aprendre un idioma més? Tens la gran oportunitat d'acostar-te a la Llengua de Signes Catalana, en un taller introductori que t'acostarà a aquest idioma en un entorn de dones, lesbianes i trans.

El taller va adreçat a qualsevol dona, lesbiana o trans que vulgui apuntar-se, encara que no conegui o conegui poc la llengua.

PRIVILEGI CIS I TRANSMISSOGÍNIA
A càrrec de Nicole Insogna

De 11h a 13h

Màxim: 25 persones

Què és la transmissogínia? Sabem detectar-la inclús en els nostres espais? Un taller per reflexionar sobre privilegis cis en espais per a dones, lesbianes i trans

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service