Request edit access
Fes-te soci del CEG
El Centre d'Estudis de les Garrigues (CEG) fou legalment constituït el 8 de setembre de 2002 a la població de les Borges Blanques (les Garrigues) amb els objectius de realitzar i impulsar tot tipus de tasques d'estudi, recerca, classificació, inventari i catalogació en relació als senyals d'identitat i al patrimoni històric i cultural -material i immaterial- de la comarca de les Garrigues

La tasca principal del CEG és organitzar i participar en qualsevol tipus d'activitat cultural relacionada amb la comarca de les Garrigues, en especial publicacions, exposicions, trobades d'estudiosos, taules rodones, cicles de conferències o similars, així com també, col·laborar i assessorar a entitats públiques o privades en referència als supòsits anteriors.

Si vols fer-te soci del CEG i rebre totes les nostres notícies, publicacions, jornades i altres, omple les teves dades. La quota anual és de 20€.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
DNI o CIF *
Adreça *
CP i població *
Telèfon de contacte *
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
Correu electrònic *
Dades bancàries (banc o caixa i  i número de compte) *
Observacions
Les vostres dades personals seran tractades de manera confidencial en conformitat amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, relativa a la protecció de les persones físiques en el tractament de dades personals, i formaran part del nostre fitxer amb la finalitat d’informar-vos sobre les activitats del CEG. Aquestes dades no seran cedides a cap altra entitat i podeu exercitar-hi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos al Centre d'Estudis de les Garrigues, Av. Francesc Macià, 54, 25400 Les Borges Blanques, o bé, a l’adreça electrònica info@cegarrigues.cat, indicant al títol: Tutela de drets L0PD.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy