Request edit access
Voluntaris Guissona
REACTIVACIÓ GRUP DE VOLUNTARIS/ES DE GUISSONA I PROMOCIÓ DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L’àrea de voluntariat de l’Ajuntament té com a objectiu reactivar el grup de voluntaris/es de Guissona que va sorgir com a conseqüència del COVID19 i promocionar la participació social i comunitària, així com la cultura del suport mutu i de compartir.
Email address *
A quin voluntariat t'agradaria participar? *
Nom Complet *
Edat *
Població *
Telèfon Mòbil *
Suggerències
Termes i condicions

(Català)
D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Guissona amb la finalitat de realitzar la gestió sol·licitada, tan sols en el marc de les mesures excepcionals adoptades per gestionar la crisi sanitària del COVID-19. Finalitat que està legitimada en base a l’interès públic i en l’exercici dels poders públics, així com article 6.1.a) del RGPD. Les vostres dades no es cediran a tercers , excepte en les obligacions legals que estableixi la legislació. El termini de conservació d’aquestes dades serà durant el temps necessari per gestionar aquesta situació excepcional del covid-19. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre aquestes. Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la web https://www.seu-e.cat/ca/web/guissona/avis-legal. El delegat de protecció de dades és AUDINNOVA, S.L. amb CIF B25644543, domicili a passeig de Ronda, núm. 60, baixos, de Lleida, 25006 (Espanya), telèfon de contacte 973266599 i correu electrònic dpo@2-care.es.

D’acord amb la informació anterior dono el meu consentiment pel tractament de les dades personals que consten al formulari.


(Castellà)
De acuerdo con la normativa de protección de datos, le informamos que sus datos personales serán tratados por el Ayuntamiento de Guissona con la finalidad de realizar la gestión solicitada, tan sólo en el marco de las medidas excepcionales adoptadas para gestionar la crisis sanitaria del COVID-19. Finalidad legitimada en base al interés público y ejercicio de los poderes públicos, así como articulo 6.1.a) del RGPD. Sus datos no se cederán a terceros , excepto en las obligaciones legales que establezca la legislación. El plazo de conservación de estos datos será sólo durante el tiempo necesario para gestionar la situaciós excepcional del COVID-19. Tienen derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos sobre estos. Pueden consultar información adicional y detallada sobre protección de datos en la web https://www.seu-e.cat/es/web/guissona/avis-legal. El delegado de protección de datos es AUDINNOVA, S.L. con CIF B25644543, domicilio en paseo de Ronda, núm. 60, bajos, de Lleida, 25006 (España), teléfono de contacto 973266599 y correo electrónico dpo@2-care.es.

Conforme la información anterior, doy mi consentimiento al tratamiento de los datos persones que consten en el formulario.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy