Request edit access
Momentum – Legyél te is aktivista!
A kormány gőzerővel dolgozik a 2024-es olimpia megrendezésére irányuló pályázatán, ahelyett, hogy az egészségügy és az oktatás évről évre súlyosbodó válsága, vagy nyomorban élő honfitársaink lennének napirenden. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság feltételként szabja meg, hogy komoly társadalmi támogatottsága legyen az olimpiai pályázatoknak, de a magyar kormány ezt figyelmen kívül hagyja.

Ezért december 2-án egyesületünk képviseletében Fekete-Győr András népszavazási kezdeményezést nyújtott be a Fővárosi Választási Irodánál a következő kérdéssel:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?”

A kérdést az FVB hitelesítette, de a népszavazáshoz 138 ezer aláírásra van szükségünk. EZÉRT MOST ALÁÍRÁSGYŰJTŐ AKTIVISTÁKAT KERESÜNK! Mutassuk meg a kormánynak, hogy ellenzékben és elnyomásban is össze tudunk fogni, és döntsünk mi a fővárosunk, illetve Magyarország jövőjéről!

Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Betöltötted a 18. életévedet? *
Megjegyzés
Ha van bármilyen megjegyzésed (pl. korábbi aktivistatapasztalat vagy másban tudnál segíteni) vagy ötleted, amelyet meg szeretnél osztani velünk, itt megteheted. Ha van bármi, ami miatt nem tudsz vállalni kopogatást (pl. egészségügyi állapot), vagy ha adott partnerrel szeretnél gyűjteni, azt is itt jelezheted.
Your answer
Online jelentkezési rendszer
A megadott email címedre hamarosan kiküldjük az online jelentkezési platformunkat. Minden héten fogsz kapni egy emlékeztető emailt, hogy ne felejts el jelentkezni a következő heti műszakokra.
Az emailben megküldjük a rendszerhez tartozó útmutatót.
Adatvédelem *
A kattintásommal hozzájárulok ahhoz, a Momentum Egyesület személyes adataimat (nevemet; e-mail címemet; telefonszámomat; azt a tényt, hogy betöltöttem a 18. életévemet; valamint az olimpiával kapcsolatos helytelenítésem tényét) a Nolimpia kampányban történő sikeres aláírásgyűjtés valamint a Momentum Egyesülettel való kapcsolattartás, így különösen az az Egyesület tevékenységéről (így különösen rendezvényeiről, akcióiról) való tájékoztatás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes.Tudomásul veszem, hogy az adatkezelőtől kérhetem a személyes adataim, illetve különleges adataim kezeléséről, illetve továbbításáról való tájékoztatást, személyes adataim, illetve különleges adataim helyesbítését, törlését vagy zárolását. Tudomással bírok arról, hogy bármilyen jogsértés észlelése esetén jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., telefon: +36-1-391-1400, telefax: +36-1-391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) fordulni.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service