Request edit access
Formular de înscriere pentru conferința „Viziunea lui Dumnezeu pentru tine - facerea de ucenici”
Dacă aveți dificultăți în completarea formularului vă rugăm să ne contactați la adresa de email vflorinc@gmail.com sau la tel. 0758561231 (Florin Vasiliu).
Nume
Your answer
Prenume
Your answer
Telefon
Your answer
Email
Your answer
Biserica din care faceți parte/localitatea
Your answer
Opțiuni cost:
Aceste costuri sunt valabile până la data de 01 noiembrie 2016. După această dată costurile vor fi cu 10 lei mai mult pentru fiecare categorie. Costul include: caiet conferință, pauzele de cafea, prânz (sambată) și cheltuieli administrative. Costul nu include cazarea. Suma se va achita la începutul conferinței. Daca, din motive personale, nu puteti contribui la costurile de participare sau puteti contribui doar partial, sunteti bineveniti la conferinta. Ne dorim sa nu pierdeti aceasta oportunitate si va incurajam din toata inima sa veniti pentru a asculta ceea ce Dumnezeu a pregatit pentru noi!
Precizări suplimentare:
Vă rugăm folosiți această rubrică pentru a indica numele soțului/soției. În cazul în care vă înscrieti pentru participarea în grup, vă rugăm să menționați numele a încă trei persoane din acel grup.
Your answer
Aveți nevoie de cazare?
Opțiuni de cazare:
Pentru opțiunea "în familii" vă rugăm să ne contactați direct la adresa de email denise_vasiliu@yahoo.com sau la tel. 0755738719 (Denise Vasiliu), sau 0332 401161.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms