Request edit access
Formular de aderare G.I.C. Bucureștii Noi
Grupul de Inițiativă Civică (G.I.C.) Bucureștii Noi este un grup informal, creat spontan, neafiliat politic niciunui partid, o platformă colaborativă dedicată oamenilor cu un apetit de civism pronunțat cu INTERESE de locuire, de tranzit, de muncă, de afaceri, de proprietate, de petrecerea timpului liber sau altele din Zona Urbană Bucureștii Noi, zonă din care fac parte cartierele Costeasca Nord, Chitila Triaj, Străulești Sud, Bazilescu, Dămăroaia, Pajura și Băneasa Sud.

Cei ce doresc să adere la grup se angajează să se implice ACTIV în demersurile acestuia (trimis petiții, investigat situații în zonă, adunat informații, participat la întâlniri etc.), iar un prim pas îl pot face completând formularul de aderare.

Datele furnizate prin intermediul formularului vor fi folosite pentru a intra în contact direct în situația în care problemele cu care ne confruntăm corespund poziționarăii membrilor față de Zona Urbană Bucureștii Noi. Experiența acestora în varii domenii ne-ar putea fi de ajutor în rezolvarea acestor probleme.

De asemenea, ne propunem ca lunar să trimitem un newsletter cu o retrospectivă a activității G.I.C. Bucureștii Noi.

Nu facem spam, nu dăm adresele de email către terți pentru varii acțiuni ce nu au legătură cu activitatea grupului.

Cei ce doresc doar să se informeze sau să ne muștruluiască că nu o să facem nimic, că suntem niște lupi deghizați în oi sau că servim interese politice o pot face:
fie prin intermediul paginii de Facebook Grupul de Inițiativă Civică Bucureștii Noi https://www.facebook.com/CivicBucurestiiNoi/
fie prin intermediul website-ului dedicat http://www.gicbn.ro/

Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Cartier *
Care consideri că sunt cele mai mari probleme ale Zonei Urbane Bucureștii Noi? *
Required
Cum te-ai poziționa ca membru în cadrul grupului? *
Apartenență politică - membru de partid?
Membru ONG?
Cu ce fel de expertiză poți ajuta, voluntar, grupul? (ex. economist, jurist, arhitect, designer etc. - nu trebuie să fie neapărat jobul tău de zi cu zi, ci felul în care poți sprijini inițiativa civică) *
Your answer
Telefon *
Your answer
Email *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service