Request edit access
Portes obertes Lestonnac Mollet 2019
Vols saber més de nosaltres? Nosaltres també us volem conèixer millor. Si deixeu les vostres dades, us enviarem una petita enquesta i posarem a la vostra disposició un canal de comunicació per contestar els vostres dubtes i inquietuds.
Email address *
Benvinguts a la nostra escola
Si respons a les següents preguntes t'explicarem més coses i tot el que vulguis saber.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Telèfon
Your answer
Etapa en el que esteu interessats
La vostra escola: https://lestonnacmollet.org
Avís legal
Segons el que disposa l'article 13 del Reglament de Protecció de Dades (UE) 2016/679 (en endavant RGPD) l'informem que les dades que vostè ens faciliti en aquest formulari i els que ens enviï a la nostra adreça de correu electrònic, seran tractades pel Col·legi Lestonnac Mollet del Vallès amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, i complir les obligacions legals derivades d'aquesta relació, i per mantenir-lo informat de les nostres activitats per correu postal o electrònic.

Els destinataris de la informació són els departaments en què s'organitza el Col·legi Lestonnac Mollet del Vallès, algunes empreses col·laboradores que presten els seus serveis en ella, amb qui s'han establert tots els requisits que exigeix el RGPD i els organismes oficials competents en la matèria. Només cedirem les seves dades quan ho mani una llei, o es faci complint contractes en vigor.

Als formularis de recollida de dades estaran marcades les dades que obligatòriament ens ha d'aportar perquè puguem tramitar la seva petició. El fet que no les aporti, pot impedir que gestionem correctament la seva petició.

En tot cas, té dret a exercir els drets d'oposició, accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l'àmbit reconegut pel RGPD. Per exercir els drets esmentats i per a qualsevol aclariment, pot enviar un correu electrònic a: info@lestonnacmollet.org o dirigir-se a l'adreça postal al carrer Rambla balmes 15-21 08100 de Mollet del Vallès.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ESCOLA LESTONNAC DE MOLLET. Report Abuse - Terms of Service