Request edit access
Școala Electorală pentru Jurnaliști “Mass-media și alegerile”
Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral de pe lângă Comisia Electorală Centrală, cu suportul proiectului “Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasadei Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și al Ambasadei Olandei prin Programul Matra, organizează Școala Electorală pentru Jurnaliști “Mass-media și alegerile” cu o durată de 9 zile (3 module).

Trainingul își propune drept scop inițierea jurnaliștilor în managementul electoral, instruirea acestora privind utilizarea corectă a noțiunilor ce definesc sistemul electoral, principiile de reflectare a alegerilor, drepturile și obligațiile mass-media în procesul electoral, codul de conduită în campania electorală. Totodată, va fi explicat sistemul electoral mixt, care urmează să fie implementat în Republica Moldova la alegerile parlamentare din acest an. Programul prevede 1,5 zile de lucru individual, timp în care participanții(-tele) vor avea de realizat o temă pentru acasă.

Cheltuielile pentru instruire și alimentatie sunt asumate de către organizatori, inclusiv cazare pentru participanții din teritoriu. Pentru zilele de 18 și 19 august 2018, când activitățile se vor desfășura în afara orașului, organizatorii vor asigura cazare și transport pentru toți participanții.

Vom aprecia mult dacă veți confirma participarea la seminar până la data de 25 iulie 2018 la numărul de telefon 068818083 sau la adresa de e-mail: info@cicde.md.

Adresă de email *
Your answer
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Ziua/Luna/Anul nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Instituția în care activați? *
Your answer
Aveți experiență în domeniul electoral? *
Your answer
Pe scurt, explicați de ce doriți să participați la această școală?
Your answer
Cum credeți că vă pot ajuta cunoștințele acumulate la această școală electorală pe viitor?
Your answer
Aveți nevoie de cazare? *
Telefon de contact *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service