Request edit access
Tournaments Abroad België/Nederland 2019
Beste (assistent-)scheidsrechter, begeleider, coach en/of rapporteur,

Na een succesvolle zomer vol toernooien, is het inmiddels weer tijd voor de toernooivoorbereidingen voor 2019. Voor het tweede jaar op rij zijn TA België en TA Nederland samengevoegd tot één organisatie.
Voor de toernooien die in dit formulier aangeboden worden zal er een combinatiegroep gemaakt worden van Belgische en Nederlandse officials die als één groep, samen met enkele stafleden, afreizen naar het desbetreffende toernooi.


Er is gekozen om dit jaar enkel toernooien aan te bieden waar naartoe ook enkele stafleden mee afreizen. Dit betreft vijf Iber Cup toernooien, in de vorm van de Iber Cup Cascais, England (World Final) Costa del Sol (terug van weg geweest), Estoril en Barcelona. Daarnaast zal er ook weer een groep scheidsrechters afgevaardigd worden naar de Paris World Games.
Voor het eerst gaan we ook proberen om een groep (assistent-)scheidsrechters samen te stellen voor een toernooi buiten Europa: de Gothia Cup China in Qingdao.
Wel moet je er als scheidsrechter rekening mee houden dat de deelname aan een toernooi in het buitenland niet gratis is. De vlucht en (bij de meeste toernooien) de accommodatie dienen zelf (deels) bekostigd te worden. Met de ervaring die wij hebben uit de voorgaande jaren kunnen we de volgende richtprijzen meegeven voor de toernooien:
- Iber Cup England/World Final (25-28 mei) €500*
- Iber Cup Estoril (1-6 juli) €600*
- Iber Cup Barcelona (9-13 juli) €500*
- Paris World Games (7-13 juli) €350*
- Gothia Cup China (9-19 augustus) €1100**
Mocht je interesse hebben in een ander toernooi dan de bovenstaande toernooien, dan verwijzen wij je graag door naar de website van Tournaments Abroad (http://www.refereeabroad.com). Denk er hierbij wel aan dat er bij deze toernooien geen Belgische en/of Nederlandse staf aanwezig is.

Via dit formulier kun je vrijblijvend je interesse in de aangegeven toernooien registreren. Zodra alles definitief is, zullen wij concrete uitnodigingen verzenden. Met de ervaring van de voorgaande jaren op zak, weten wij dat we helaas niet iedereen mee kunnen nemen naar de toernooien, omdat er simpelweg meer vraag dan aanbod is. Houdt er dus rekening mee dat een aanmelding niet automatisch betekent dat je mee kunt naar een toernooi.
Tip: Door je beschikbaar te stellen voor meerdere toernooien is de kans groter dat je geselecteerd wordt voor één van deze toernooien. Geef dan wel even aan naar hoeveel toernooien je maximaal wilt gaan en welk(e) toernooi(en) je voorkeur heeft/hebben.

Heb je naar aanleiding van dit formulier vragen? Stuur ons een mail of een PB via onze Facebook pagina.
E-mail: netherlands@refereeabroad.com
Facebook: https://www.facebook.com/scheidsrechterTournamentsAbroadNLBE/
Instagram: https://www.instagram.com/ta_benelux/

* Tournaments Abroad is een non-profit organisatie, geleid door vrijwilligers, die als doel hebben om scheidsrechters een mooie en leerzame ervaring in het buitenland te bieden. De genoemde prijzen kunnen fluctueren en zijn uitsluitend indicaties.
**De prijsindicatie voor Gothia Cup is inclusief een korte stedentrip Beijing. De wedstrijdvergoeding van ca. €225 is niet in de indicatie opgenomen en kan je er vanaf halen.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service