Request edit access
Anmälan till läger för katolska män
OBS. Är du ej katolik? Inga problem. Du är också välkommen men kom ihåg att SUK regler gäller för hur vi beter oss på lägret (http://www.suk.se/mobile/viewNavMenu.do?menuID=18).
TRANSPORT: Kan du ej ta dig hela vägen till lägergården så försök ta dig till Bottnaryd (alternativt Jönköping) så kommer någon och hämtar dig där
ÖVER 28 eller under 18 år? Vi har många lägerplatser så anmäl dig ändå så hör vi av oss så snart vi kan om du får en plats. Chansen är stor.
Tid för evenemang: 21-23 februari
Plats: Brittebo lägergård, Jönköping
Att ta med: Bibel, rosenkrans, sängkläder/sovsäck (sängar finns på plats), toalettartiklar, ombyte, varma utomhuskläder för kort vandring, badbyxor (Obs, bastu och bad sker under fritiden och är frivilligt), handduk.

Observera, lägret är endast öppet för män

Kostnad: 250 kr (Går bra att swisha till 1235715313. Ange namn och ''Mansläger'' i textrutan. Eller till SUKs bankgiro 101-3192. Ange namn och ''Mansläger'' i textrutan) Din anmälan är endast giltlig efter att betalning inkommit.

Åldergräns 18-28 år (män under 18 och över 28 år är välkomna i mån av plats. Är du under 18 eller över 28 så skicka in din anmälan men vänta med att betala)

Vid eventuella frågor var god kontakta: Peter Engström på 0705-18 57 32, peter_diplom@hotmail.com, Max Skalenius på 0704-15 23 96, skalenius@live.com, Nicolaus Fredestad på 0736493799, nicolaus_fredestad@hotmail.com

(Reseersättning: Utgår med max 700 kr per deltagare. Priset för ett läger gäller för SUK-medlemmar och inkluderar resa på billigast möjliga sätt. Ett tips är att söka bidrag från din lokalförening eller församling för att ytterligare få ner priset. För att få reseersättning gäller i allmänhet att biljetterna skall skickas in till rikskansliet senast två veckor efter lägrets slut. För mer information om reseersättning ring till 08-505 576 90 eller maila till suk@suk.se Det går även bra att kontakta Peter Engström)
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Personnummer (ÅÅMMDD-XXXX) *
Your answer
Ålder (svara med två siffror) *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnr + Ort *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-post *
Your answer
Vilken stad åker du från och hur hade du tänkt att åka? Bil? Buss? Tåg? Vet ej? *
Your answer
Allergier, vegan eller vegetarian
Your answer
Eventuell sjukdom/medicinering (som ledarna behöver veta om under lägret)
Your answer
Lokalförening du är, eller vill bli, medlem i (här menas vilken lokalförening i SUK. Är du inte medlem så kan vi hjälpa dig bli medlem på plats under lägret. Det kostar ingenting) *
Your answer
GDPR Om fotografering och filmning under manlighetslägret 2020 - Under lägret kommer det att tas en del bilder, kanske kommer det att filmas också. Vi skulle därför behöva veta om det är OK att vi tar kort där du kan komma att vara med på. Bilderna/filmerna kan komma att användas för att t.ex. visa vilken typ av verksamhet SUK har, göra reklam för SUK ellerför att visa vad ni gjorde på lägret. Det kan t.ex. bli bilder i SUKs tidning och på SUKs hemsida/Instagram/Facebook/reklamblad för andra aktiviteter inom SUK. Man kan ge sittsamtycke nu och ångra sig. Då måste vi försöka ta bort alla bilder som du finns med på. Mer information? Ansvarig: Riksförbundet Sveriges Unga Katoliker, suk@suk.se, 08-505 576 90.Ändamål: Informera om SUKs verksamhet.Läs mer på www.suk.se Har du klagomål på SUKs hantering av dina personuppgifter har du möjlighetatt vända dig till tillsynsmyndigheten, Datainspektionen *
Underskrift (skriv namn + ort och datum). Vi kan komma att be dig om en underskrift på papper också. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy