Request edit access
Prijavnica jesen 2019
Veseli nas, da ste se odločili za vpis v našo pasjo šolo. Upamo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja in da bo naše sodelovanje prijetno za vas in vašega psa. Po oddani prijavi boste dobili potrditev na vaš e-mail naslov, kamor bodo prihajala tudi vsa obvestila o pričetku tečajev. V primeru morebitnih nejasnosti lahko pokličete na 031 401 821 (Monika).
Program:
Organizator pasje šole si pridržuje pravico, da psa, ki je na mejni starosti za posamezni tečaj v soglasju z vami premesti v drug program.
Ime in priimek vodnika:
Your answer
Telefon:
Your answer
E-mail:
Your answer
Ime psa:
Your answer
Datum kotitve psa:
MM
/
DD
/
YYYY
Spol psa:
Pasma:
Če imate mešančka napišite pričakovano velikost.
Your answer
Dodatna vprašanja/pripombe:
Your answer
Z oddajo obrazca se prijavljam v tečaj KD Storžič in se zavezujem, da bom poravnal tečajnino po veljavnem ceniku. Hkrati izjavljam, da: Društvo ne odgovarja za škodo, ki jo prijavljeni pes povzroči na vadišču ali drugje v sklopu šolanja psov KD Storžič. Soglašam, da se moji osebni podatki obdelujejo in hranijo za potrebe izvedbe tečaja, ter se posredujejo Kinološki zvezi Slovenije. Obenem soglašam, da se moji osebni podatki in fotografije na katerih sem prisoten objavljajo na spletni strani društva. Vplačanih tečajnin ne vračamo.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service