Request edit access
PRA-DAFTAR Berani Melabur! Artificial Intelligence™
PROFIL HAJI MOHD ASRI HAJI AHMAD
Mentor Pelaburan Saham #1 Malaysia

Berusia 43 tahun dan berkelulusan dalam bidang Diploma Analisa Pelaburan dan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Kewangan) dari UiTM, Ijazah Sarjana dalam bidang (Kewangan) dari Univeristi Putra, Malaysia serta Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician(CFTe).

Beliau telah diiktiraf sebagai Bursa Marketplace Top Social Influencer of the Year 2018 (sebahagian daripada Bursa Malaysia) dan segala perkongsian beliau adalah berkenaan pelaburan saham yang sah di sisi undang-undang.

Beliau telah melibatkan diri dalam bidang pelaburan saham di Bursa Malaysia lebih daripada 20 tahun dan merupakan pemegang Lesen Perkhidmatan Pasaran Modal selama 18 tahun. Beliau juga merupakan Best-Selling Author untuk 11 buah buku iaitu Jejak Mentor Pelaburan Saham, Mudahnya Pelaburan Saham, Jom Melabur Secara Santai, Melabur atau Melebur, 101 Kesilapan Pelabur, Kenali Asas Candlestick, Seni Analisa Chart Pattern, Jom Melabur Syariah di Bursa Malaysia, Trader Malas vs Trader Genius, Boleh K.U.R.U.S - Strategi Pelabur Bijak - 30 Tips Mudah Untuk Mengkaji Saham dan Saham di Hatiku - Kisah Kejayaan Pelabur Tegar.

AKAN DATANG JULAI 2019
MEMPERKENALKAN

SEMINAR BERANI MELABUR!
ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Ini bukan seminar biasa-biasa...

Saya akan tunjukkan STEP-BY-STEP dalam bahasa mudah difahami bagaimana menambah pendapatan ekstra melalui pelaburan saham yang SAH di Bursa Malaysia.

Nak lebih best, saya akan kongsikan juga bagaimana teknologi Artificial Intelligence boleh membantu dalam pemilihan saham yang bagusss!

Program yang diiktiraf Bursa Malaysia-i ini dengan kerjasama RHB Investment Bank, Lembaga Zakat Selangor dan Amanie Group akan berlangsung pada:


JULAI 2019 @ SHAH ALAM

(BUKAN SEHARI, TETAPI KALI INI ANDA BERPELUANG UNTUK BELAJAR SELAMA 2 HARI BERTURUT-TURUT!!)

Saya 100% yakin anda akan belajar sesuatu dari seminar ini!

Anda Dari Lokasi Mana? *
Nama Penuh *
Your answer
Umur
Your answer
Emel *
Your answer
No Telefon (Mobile No) *
Your answer
Adakah Anda Pernah Mengikuti Program Hj Mohd Asri Sebelum Ini? *
Adakah Anda Pernah Terlibat Dengan Pelaburan Saham Di Bursa Malaysia? *
Pekerjaan *
Purata pendapatan bulanan *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Extra Media Sdn Bhd. Report Abuse - Terms of Service