Request edit access
Inschrijfformulier Frans Fabuleus sept. 2022
Dit formulier is momenteel geen inschrijfformulier. Het wordt een actief inschrijfformulier zodra zomer 2022 de nieuwe cursusdata voor september 2022 bekend zijn. Wil je op de hoogte gehouden van het cursusaanbod? Stuur dan een mail naar melanie@fransfabuleus.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor- en achternaam *
Adres *
Postcode en woonplaats *
Mobiel telefoonnummer *
Emailadres *
Geboortedatum *
Ik heb onderstaande algemene voorwaarden en privacybeleid gelezen en schrijf mij definitief in voor de groepscursus van Frans Fabuleus
Indien u voor het eerst inschrijft: Beschrijf kort hoe uw kennis van het Frans is. Bijvoorbeeld: op school gehad (niveau en aantal jaar), al eerder cursus(sen) gevolgd, nog nooit Frans geleerd ( absoluut beginner) etc.
Indien u voor het eerst inschrijft: Hoe heeft u Frans Fabuleus gevonden?
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Privacybeleid: Persoonsgegevens worden enkel gebruikt om te factureren en de cursist te informeren over aan de cursus gerelateerde zaken en zullen nimmer ter beschikking worden gesteld aan derden.

* Groepsgrootte: De cursus gaat door als er zich minimaal 6 cursisten hebben aangemeld.
Doorgang: Begin september 2022 wordt besloten of en hoe de cursus op basis van het aantal inschrijvingen doorgaat.

Betaling: Het cursusgeld dient vóór aanvang van de eerste les betaald te zijn. U ontvangt hiervoor een mail met betaalinstructies.

Overmacht: Vanwege covid is niet duidelijk of lessen die in september starten fysiek/live kunnen plaatsvinden.
Streven is en blijft om, zodra dit veilig kan en mag de lessen live te laten plaatsvinden. Echter, als zich wederom een situatie van overmacht voordoet waardoor het niet verantwoord of toegestaan is om bij elkaar te komen dan zal de docent de cursus digitaal aanbieden/voortzetten via Zoom Pro. N.B. De cursus Beginners 3 wordt geheel online gegeven.

Restitutie: Na aanvang van de cursus zal geen restitutie van cursusgeld plaatsvinden bij voortijdige beëindiging van de cursus door de cursist. Indien door onvoorziene omstandigheden bij de docent lessen uitvallen die niet aan het eind van de cursus kunnen worden ingehaald middels verlenging van de cursus, dan vindt restitutie plaats van het cursusgeld voor de daardoor gemiste lessen.

Ruimte voor opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy