Request edit access
Påmelding til vinterseminaret 2019
8.-10. februar arrangerer Press vinterseminar for alle våre medlemmer. Seminaret vil i hovedsak foregå på en skole i Oslo. Det som er spesielt med akkurat dette vinterseminaret, er at alle deltakere får være med på slipp av vinneren av Gullbarbie, samt en konferanse i forbindelse CoCreate-prosjektet som Press er en del av. Deler av lørdagen vil foregå i et annet lokale i Oslo sentrum, men vi kommer til å følge deltakerne dit de skal.

Melder du deg på før 20. desember er deltakeravgiften er på 150 kr (earlybird-pris), og melder du deg på etter dette, er den på 200 kr. Deltakeravgiften dekker reise og opphold.

Påmeldingsfrist er 18. januar. Husk at påmelding er bindende!
Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med solrun@press.no :-)

Fullt navn *
Slik det står i passet ditt (gjelder deltakere som skal ta fly.)
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Sted *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-post *
Your answer
Hvilket pronomen bruker du? *
Hvilket lokallag tilhører du? *
Hvordan reiser du til seminaret? *
Hvis Press skal bestille billetter til deg, når vil du reise? *
Press bestiller fly-reiser til seminaret med mindre noe annet er avtalt. Vi kan også bestille togbilletter om ønskelig. Her må du fylle inn følgende: 1. Når du vil reise til seminaret og hvor du vil reise fra, og 2. Når du vil reise fra seminaret og hvor du vil reise til. Seminaret vil starte rundt 17:00 på fredagen, og varer til cirka 15:00 på søndagen.
Your answer
Ved flyreiser: Trenger du bagasje? *
Navn på foresatt *
Your answer
Telefonnummer til foresatt *
Your answer
E-post til foresatt *
Your answer
Allergier eller diett *
Har du noen allergier eller spesielle matpreferanser? Hvis du ikke har noen allergier eller matpreferanser, kan du se bort fra dette spørsmålet.
Required
Hvis du er allergisk, hvor allergisk er du? *
Her må du fylle ut hvor allergisk du er. Har du hyperallergi så er det veldig viktig at du sier i fra om dette.
Your answer
Tilretteleggelse og hensyn
F.eks behov for tilrettelegging, fysisk eller psykisk sykdom, behov for alternativ soveplass, medisiner du ønsker å informere oss om, eller noe annet vi bør vite. Dette er for at HMS-ansvarlige og de tillitsvalgte på seminaret skal være best mulig forberedt, og for at seminaret skal bli best mulig for alle deltakere.
Your answer
Bindende påmelding *
Ved å trykke "send" aksepterer jeg at påmelding er bindende, at jeg skal betale deltakeravgiften på kr 200, og at jeg selv må dekke kostnader for reise dersom jeg melder meg av seminaret. Bestilling av billetter skjer fortløpende. Jeg bruker billigste reisemåte på buss og andre transportmidler jeg bestiller selv.
Aksepterer du å bli tatt bilde av? *
På arrangementet vil det bli tatt bilder. Disse vil brukes både internt og eksternt. Det kan for eksempel være på Press sin side på Facebook, på organisasjonens nettsider eller i medlemsbladet Larm. Du bestemmer selv om du ønsker å bli tatt bilde av.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Press. Report Abuse - Terms of Service