Request edit access
Anmälan #afkVarberg18 den 18 - 19 juni
Fyll i nedan uppgifter och du är anmäld till #afkVarberg18.

Anmälan är bindande och skulle du mot förmodan få förhinder, utgår en avbokningsavgift a´550 kronor per person (se nedan). Resa, mat, och eventuell logi bekostar du själv.

Notera att #afkVarberg18 är en working conference. Du tar med dig engagemang, nyfikenhet och en positiv inställning till att i #detutvidgadekollegiet bidra och medskapa till ett kollegialt lärande i två dagar.

Vi ber dig också notera att det är arbetande luncher, vilket innebär att lunchtimmen är en del av konferens innehåll och en rekommendation kan därför vara att boka lunch i anmälan nedan. Samtliga måltider betalas i förskott till Skolsmedjan.

Har du frågor, maila oss: skolsmedjan@gmail.com

Välkommen till #afkVarberg18 - nu skolutvecklar vi vidare i kubik!

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Kommun *
Your answer
Organisation/företag/skola *
Your answer
Yrke *
Your answer
E-post adress *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Ev TwitterID
Your answer
Ja tack, jag vill äta följande måltider (kryssa i):
Om du tackar ja till middagen kommer du att få en faktura. Vill du ha fakturan ställd till en viss adress skriver du den här, annars får du den till e-postadressen du angav ovan.
Your answer
Fyll i eventuella önskemål om specialkost.
Your answer
Ja, jag vill gärna hålla ett miniföredrag modell Pecha Kucha om ett ämne som stämmer överens med temat för #afkVarberg18! - En hel organisation. Det kan vara ett arbetsområde, en utvecklingsprocess eller en organisationsmetod som du upplever är en framgångsfaktor för att stärka elevers lärande, kollegialt lärande eller att organisera för lärande. Besked om du kommer att hålla en Pecha Kucha ges efter sista anmälningsdatum till #afkVarberg18.
Ämne:
Your answer
#afkVarberg18 har ingen anmälningsavgift, men anmälan till konferensen är bindande. Skulle du mot förmodan få förhinder, utgår en avbokningsavgift a´550 kronor per person + eventuell bokad lunch och middag från och med sista anmälningsdatum. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service