Request edit access
Kaarten Try-outconcert Barcelona
Geels Vocaal Ensemble gaat op reis! Dat kan natuurlijk niet zonder zingen. Om onze fans te laten horen wat we allemaal in Barcelona gaan brengen, organiseren we een try-outconcert onder leiding van onze dirigente Eva Vermeren.

Via dit formulier kan u kaarten bestellen: 8€/persoon

Het concert gaat door op zondag 15 september 2019 om 11u00 in de Auditiezaal van de stedelijke muziekacademie AMWD Geel, Stationsstraat 29.

Na afloop is er gelegenheid tot een aperitief.

Email address *
Naam en voornaam *
Your answer
Aantal volwassenen (8€/persoon) *
Your answer
Aantal kinderen jonger als 12 jaar (gratis)
Your answer
Wenst u digitaal op de hoogte te worden gehouden van onze volgende concerten? *
Gebruik gegevens
Indien u wenst digitaal opgenomen te worden van onze volgende concerten nemen we u op in een mailinglijst zodat u niets meer hoeft te missen. Uw e-mailadres en uw naam wordt enkel met dit doel gebruikt. U kan op eenvoudig verzoek inzage krijgen in de gegevens die we van u hebben opgeslagen en eveneens kan u zich op eenvoudig verzoek laten verwijderen uit de mailinglijst. Hiervoor mailt u naar geelsvocaal@gmail.com met vermelding van uw wens.

Indien u NIET wenst opgenomen te worden in onze mailinglijst, wordt uw naam en e-mailadres enkel gebruikt voor het in orde brengen van uw ticketaankoop. De bestanden voor de ticketverkoop worden gebruikt voor interne statistieken en evaluatie en zullen na maximaal 1 jaar verwijderd worden.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service