Request edit access
Jornada "Trencant tòpics de l'Economia Social i Cooperativa. Oportunitat per millorar l'activitat d'assessorament"
Lloc de realització: Gornal Activa (c/ Can Tries, 20) 24/4/18 de 9:30 a 11:30h
Email address *
Nom *
Your answer
1er Cognom *
Your answer
2on Cognom *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
DNI/NIE *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Municipi *
Your answer
Entitat/Empresa *
Your answer
CIF de l'entitat/empresa *
Your answer
LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer "Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom". La finalitat del fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment.
Així mateix, us comuniquem que les vostres dades se cediran al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb l’article 21 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i serviran per la justificació de la subvenció obtinguda.
La unitat responsable del fitxer és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment.
Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa per correu postal (C. Sepúlveda, núm. 148-150, 08011 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a dgestsca.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of La Col·lectiva. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms