Request edit access
FII VOLUNTAR LA AUTISM ROMANIA!
Pentru atingerea obiectivelor sale, Autism România se bazează în mare măsură pe voluntariat şi apreciază în mod deosebit pe cei care îşi dedică din timpul, priceperea şi energia lor ajutorării semenilor. În funcţie de interesul, motivaţia şi aspiraţiile dumneavoastră, puteţi opta să fiţi:
- Voluntari părinţi care pot ajuta pe alţi părinţi
- Voluntari-prieteni/mentori ai persoanelor cu autism  
- Voluntari profesionişti (psihoterapie, educație, consiliere vocational-profesională, juriști ș.a.)
- Voluntari pentru evenimente de strângere de fonduri
- Voluntari pentru campanii de sensibilizare
- Voluntari pentru traduceri
(->Vezi detalierea serviciilor la sfârșitul acestui formular!)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume *
Prenume *
Vârsta *
Localitate *
Email *
Telefon
Aţi avut experienţe  cu persoane cu dizabilităţi? *
Aţi avut experienţe  cu persoanele cu autism? *
Required
Dacă aţi fost voluntar anterior, vă rugăm să precizaţi: *
Numele organizaţiei: *
Ce fel de activitate aţi desfăşurat? *
Alte experienţe de voluntariat: *
Care sunt motivele pentru care doriţi să voluntariaţi la AUTISM ROMANIA? *
Vă rugăm să ne spuneţi câteva cuvinte despre dumneavoastră:
Ultima şcoala absolvită: *
Sunteţi student(ă)? *
La ce facultate sunteţi student(ă)? *
Sunteţi angajat(ă)? *
Dacă sunteţi angajat/ă, vă rugăm să precizaţi domeniul de activitate: *
Ce tipuri de activităţi vă interesează? *
Required
Vă rugăm să precizaţi câte ore pe lună puteţi voluntaria, respectiv zilele săptămânii şi intervalul orar în care sunteţi disponibil/ă:
9-12
12-16
16-18
18-20
Luni
Marţi
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbăta
Duminica
Clear selection
Vă rugăm să enumeraţi  câteva  aşteptări pe care le aveţi faţă de AUTISM ROMANIA in activitatea de voluntariat.
Vizitati site-ul nostru: www.autismromania.ro
-- Voluntari părinţi care pot ajuta pe alţi părinţi—

Puteţi ajuta la organizarea unor întîlniri, seri informative pentru părinţi, cu sau fără invitaţi; Puteţi ajuta la organizarea unor cursuri pentru părinţi; Puteţi răspunde la apeluri telefonice ale părinţilor care doresc un sfat, o informaţie în cadrul acţiunii noastre „Autism Helpline”; Puteţi oferi sprijin emoţional şi informaţional unei familii care tocmai a aflat că dignosticul copilului este autism, invitînd-o la dumneavoastră pentru cîteva ore sau să mergeţi dumneavoastră la o familie dornică să discute cu cineva care a trecut deja de etapa de „şoc” postdiagnostic. Puteţi găzdui sau supraveghea pentru cîteva ore un copil al unei familii care are o urgenţă sau un anumit eveniment. Dacă aveţi idei privind modalităţi de sprijinire reciprocă între familii, nu ezitaţi să ne contactaţi. Ajutînd veţi fi ajutat!

--Voluntari-prieteni ai persoanelor cu autism—

Căutăm voluntari care să poată petrece cîteva ore pe săptamînă cu un copil, tînăr sau adult cu autism, acasă, sau să îl însoţească la o plimbare în parc, la cumpărături sau să meargă împreună la teatru, film etc. Puteţi fi voluntar indiferent dacă sînteţi copil, tînăt sau adult. Nu trebuie să aveţi pregătire în domeniu, trebuie doar să aveţi deschiderea şi capacitatea de a învăţa lucruri noi despre oameni, de a valoriza un om chiar dacă este diferit de dumneavoastră şi dorinţa de a ajuta un om şi o familie să nu se simtă izolată şi marginalizată.

--Voluntari profesionişti—

Voluntari profesionişti interesaţi de problematica autismului şi care au cunoştinte teoretice şi practice despre autism, terapie, consilierea familiei cu copii cu nevoi speciale, legislaţie şi care pot oferi terapie, consultanţă – direct, individual sau în grup, sau telefonic- în domenii ca: -asistenţa socială -psihologie -psihoterapie -educaţie specială -juridic, ş.a.

--Voluntari pentru evenimente de strîngere de fonduri--

Puteţi ajuta la organizarea unor evenimente de strîngere de fonduri pentru susţinerea programelor şi proiectelor organizaţie sau contribui cu idei privind modalităţi de strîngere de fonduri.

--Voluntari pentru campanii de sensibilizare—

Puteţi ajuta la sensibilizarea comunităţii privind existenţa persoanelor cu autism şi a nevoilor lor particulare participînd la distribuirea de broşuri sau alte materiale de informare.

--Voluntari pentru traduceri—

Voluntari pentru traduceri de articole, broşuri, alte publicaţii despre autism din limbile engleză, franceză care pot apărea în jurnalul “Autism Conexiuni” sau sub altă formă (pliante, broşuri).

Vă invităm să vă alăturaţi încercărilor noastre de a îmbunătăţi vieţile celor afectaţi de autism! Puteţi să aplicaţi pentru a intra în baza noastră de date a voluntarilor şi să optaţi pentru domeniul în care doriţi să voluntariaţi completînd Formularul de înscriere online.

Vă aşteptăm! Multumim!

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy