Request edit access
Påmelding Blærekrefttorget 2019 og Blærekreftforeningens landsmøte
Blærekrefttorget er en ment å bli en årlig møteplass for alle som ønsker å løfte blærekreftfeltet. Det avholdes nå første gang på Gardermoen Airport Hotell 29. mars 2019. Blærekrefttorget er samtidig innledningen til Blærekreftforeningens landsmøte, og Blærekreftforeningens medlemmer fortsetter med resten av landsmøtet på Hurdalsjøen hotell fra fredag ettermiddag.
Email address *
Informasjon
På grunn av planlegging av møterom til gruppemøtene og organisering av disse ber vi om påmelding innen 15. jan. Deltageravgift faktureres i ettertid. For pasienter/pårørende regnes påmelding som bindende først fra 25. mars. For profesjonelle deltagere regnes bindende påmelding fra 1. mars.

Til foreningsmedlemmer: For de som reiser kollektivt organiserer vi transport opp til Hurdal fredag ettermiddag og tilbake til Gardermoen søndag etter lunsj. Dagpakke fredag koster for medlemmer kr. 400. Egenandel for dobbeltrom på Hurdalsjøen hotell koster kr. 750 pr pers. pr. natt. For enkeltrom tilkommer et tillegg på kr. 100 pr. natt.

Til fagpersoner inkl. utstillere: Dagpakke fredag koster kr. 550 p.p.

Til utstillere: Ett utstillerbord måler 60 x 140 cm. Vi regner utleiearealet i antall bord i bredden. Leie av standplass pr. bord: 3000 kr.

Det går shuttlebuss fra flyplassterminalet til hotellet. Bussen som går til Gardermoen Airport Hotel er merket med S-55. For å finne riktig plattform bes dere følge med på informasjonstavlen ved bussplattformene. Det anbefales å kjøpe billett på en av automatene før du går om bord i bussen, eller i resepsjonen på hotellet.

Påmelding
Kategori *
Etternavn *
Your answer
Fornavn *
Your answer
For privatpersoner: adresse. For profesjonelle: arbeidssted (sykehus eller firma) *
Your answer
Postnr., poststed *
Your answer
Tlf. *
Your answer
For firmarepresentanter: Vi ønsker å melde oss på med stand
Angi antall bord á kr. 3000 (se informasjon nederst i skjemaet)
Blærekrefttorget er "vorspiel" til Blærekreftforeningens landsmøte, som fortsetter på Hurdalsjøen hotell fra fredag ettermiddag. Jeg deltar følgende dager: *
Required
Ad overnatting fr-sø: *
Reisestipend for pas/pårørende
Jeg har spesielle ønsker eller behov
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service