Request edit access
Tværsektorielt seminar om metodologiske aspekter i evidensbaseret forskning i Erasmus+.
Seminar i Warszawa, Polen 9. oktober til 10. oktober 2019
Navn: *
Your answer
Organisation *
Your answer
Stilling: *
Your answer
Email: *
Your answer
Beskriv venligst din motivation for at deltage (5-10 linjer) *
Your answer
Behandling af persondata
Behandling af personoplysninger
Nedenfor kan du læse om vores behandling af personoplysninger i forbindelse med kontaktseminaret i Bergen 2019.

Dataansvarlig
Styrelsen for Forskning og Uddannelse er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til kontaktseminaret i Bergen 2019. Har du spørgsmål til behandling af personoplysninger i forbindelse med din deltagelse, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Styrelsen for Forskning og Uddannelse (SFU)
Internationale Uddannelsesprogrammer
Bredgade 40
1260 København K
E-mail: uddprogram@ufm.dk

Uddannelses- og Forskningsministeriets databeskyttelsesrådgiver kan kontaktes på følgende måder:
E-mail: dpo@ufm.dk
Telefon: 7231 8909
Brev: Brev til ministeriet “att. databeskyttelsesrådgiver”.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger
Styrelsen for Forskning og Uddannelse behandler oplysninger som led i afholdelsen af Kontaktseminaret i Bergen 2019. Styrelsen for Forskning og Uddannelse behandler de oplysninger, som du selv indtaster ved din registrering, dvs. dine kontaktoplysninger.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Europaparlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger mv.

Hvordan vi bruger dine oplysninger
De personoplysninger, som du oplyser i tilmeldingsformularen registreres i SFU’s IT-system. Det overordnede formål er at gennemføre konferencen professionelt. Dine personoplysninger anvendes, når vi kontakter dig forud for konferencen og i henhold til vores regnskabsmæssige forpligtelser. Oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Opbevaring af personoplysninger
Dine personoplysninger gemmes i SFU’s IT-system og bruges efterfølgende til at kontakte dig i forbindelse med konferencen. Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til cirka fem år fra din deltagelse i konferencen.

Retten til at trække samtykke tilbage
Samtykke til behandling af personoplysninger kan til enhver tid trækkes tilbage. Hvis samtykke trækkes tilbage, påvirker det ikke lovligheden af behandlingen af personoplysninger frem til tidspunktet for tilbagetrækningen.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage skal du sende en mail til uddprogram@ufm.dk med emnefeltet: Tilbagetrækning af samtykke – Kontaktseminar i Bergen 2019
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service