Request edit access
Ilmoittautumislomake Good Moodin tapahtumiin
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Keravan kartanolla pidettäviin tapahtumiin. Ilmoittautuminen on sitova. Sitovuus tarkoittaa sitä, että mikäli et tule paikanpäälle, lähetämme laskun sähköpostiisi jälkikäteen.

Good Mood -joogat joka tiistai

Keravan kartanolla järjestetään joka tiistai kaksi eri joogatuntia. Mikäli sää sallii, tunnit toteutetaan ulkona. Tunneille ilmoittaudutaan ennakkoon maanantaihin klo 18.00 mennessä ja ilmoittautuminen on aina sitova. Voit varata itsellesi jommankumman tunneista tai molemmat. Joogakokemukseen kuuluu aina myös herkullinen ja kokonaisvaltaisesti sinut ravitseva brekusetti. Tunnit ohjaa ihana, iloa ja rauhallisuutta ympärilleen huokuva joogaohjaaja Mallu Laine. Otathan oman joogamaton ja juomapullon mukaasi.

Hinnat: Yksi tunti ja brekusetti 25€ tai kumpikin joogatunti ja brekusetti 35€. Jooga ja aamiainen maksetaan kahvilan kassalle ennen tunnin alkua.

Tervetuloa!
Email address *
Nimesi *
Your answer
Ilmoittautumisesi - voit ilmoittautua kerralla yhteen tapahtumaan, tervetuloa useampaankin: käy klikkaamassa ilmoittautumislomake uudelleen auki ja toista ilmoittautuminen *
Saammeko lähettää sinulle iloisia viestejä, tarjouksia ja tietoa muista ajankohtaisista asioista, joita Good Mood -kahvila järjestää Keravan kartanolla? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Johannes Laine. Report Abuse