Request edit access
Isosisaruskurssit syksyllä 2018
Tällä lomakkeella ilmoittaudun Isosisaruskurssille, joka pidetään Pispalan haulitornin kupeessa joko Ahjolan Setlementin tiloissa (Ahjolankatu 3) tai Tampereen Tyttöjen Tuvalla (Pispalan valtatie 45). Kurssi on maksuton. Tarjoamme kurssilla kahvit keskiviikkona ja perjantaina ja lauantaina aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Tyttöjen Tuvalla on joskus viileä, joten pue lämpimästi ja mukavasti päälle ja ota halutessasi omat villasukat mukaan.

Isosisaruskurssi on edellytyksenä Isosiskona tai Isoveljenä toimimiselle, mutta ei velvoita siihen. Isosisaruskurssin aikana voit vielä miettiä haluatko itsellesi oman Pikkusiskon/ Pikkuveljen. Isosisaruksena toimimiseen tulee sitoutua vähintään vuodeksi. Isosisarusten rikosrekisterit selvitetään ennen vapaaehtoisena aloittamista, tästä annamme lisätietoa kurssilla. Mikäli sinulla on voimassa oleva rikosrekisteriote, voit tuoda sen mukanasi. Kurssin aikana saat kaikki tarvittavat tiedot Isosisaruksena toimimiseen.

Ilmoitamme kurssipäivien tarkemmat paikkatiedot sähköpostilla lähempänä ajankohtaa. Ilmoitathan mikäli et pääsekään kurssille: piia.seppala@ahjola.fi / p. 044 553 8436, sanna.natunen@ahjola.fi / p. 044 553 8435 tai niklas.soderstrom@ahjola.fi / p. 044 553 8432.

Tämän lomakkeen täytettyäsi annat suostumuksesi siihen, että antamasi tiedot kirjataan Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietorekisteriin. Tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietoja säilytetään 2 vuotta tilastointia varten, jonka jälkeen tiedot poistetaan rekisteristä. Lisätiedot Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tietosuojaselosteesta.

Osallistun Isosisaruskurssille (valitse toinen) *
Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Postiosoite ja postinumero
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Ilmoittaudun...
Erityisruokavalio tai ruoka-allergiat
Your answer
Mistä kuulit Isosisarustoiminnasta?
Your answer
Muuta?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service