Request edit access
Belső Nyelvi Képzés - 2019 tavasz
A Pécsi Tudományegyetem Modern Városok Programjához kapcsolódóan kiemelkedően fontos célnak tekintjük az egyetemen oktató és nem-oktató munkakörben dolgozó kollégák nyelvtudásának fejlesztését. Ennek érdekében az egyetem belső képzési rendszerében az alábbi lehetőséget kínáljuk.

Az angol, német, spanyol és horvát nyelvi képzések 50 órás modulokban zajlanak 2019. február közepétől, heti 2X2 óra időbeosztást feltételezve, 12 héten keresztül. A nyelvtanárok hétfőtől péntekig, nem csak 8-16 óra között, hanem azon túl is rendelkezésre állnak, ezzel az órák munkaidőben és azon túl is lebonyolíthatóvá válnak, alkalmazkodva a résztvevői igényekhez.

További információk: http://kpvk.pte.hu/hu/bkk

Személyes adatok
A megadott adatokat bizalmasan kezeljük. A felnőttképzési, illetve tanulmányi szerződések kiállításához, valamint a kapcsolattartáshoz van rájuk szükségünk. Minden fontos, a képzéssel kapcsolatos információt e-mailen közlünk.
Teljes név *
Your answer
Születési név *
Your answer
Születési hely *
Your answer
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Állandó lakcím *
Your answer
Tartózkodási cím (Amennyiben megegyezik az állandó lakcímmel, kérjük, NE töltse ki ezt a mezőt.)
Your answer
Édesanyja leánykori neve *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Mobiltelefonszám *
Your answer
Nyelvtanfolyam
Kérjük, szíveskedjen a kiválasztott tanfolyamot megjelölni. *
Required
Kérjük, szíveskedjen megjelölni, hogy melyik időpont lenne az Önnek legmegfelelőbb. *
Required
Kérjük, szíveskedjen megjelölni, hogy melyik helyszín lenne az Önnek legmegfelelőbb. (A tanteremhiány miatt nem tudjuk 100%-ban biztosítani, hogy az Ön által választott helyszínre fog kerülni a csoportja.) *
Required
Munkáltató
A tanulmányi szerződések megkötése miatt van szükségünk erre az információra. Amennyiben nem élne a munkáltatói támogatás lehetőségével, kérjük szíveskedjen alább a következőt feltüntetni: "önköltséges forma" (FIGYELEM! CSAK MUNKAIDŐN KÍVÜLI IDŐPONT (16:30-18:00) MEGJELÖLÉSE ESETÉN LEHETSÉGES AZ "ÖNKÖLTSÉGES FORMA" VÁLASZTÁSA!)
Kérjük, szíveskedjen megadni, hogy ki a munkáltatója (szervezeti egység megnevezése). *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service