Request edit access
Aanmeldingsformulier Breaking the Walls Tour
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naar welke datum gaat uw voorkeur uit voor een tour? Graag ook twee alternatieve data noemen. Heeft u een voorkeur voor een specifiek dagdeel en/of tijdstip?
MM
/
DD
/
YYYY
Hoeveel deelnemers zijn er aan de tour?
Heeft u bepaalde maatschappelijke interesses waarmee we rekening kunnen houden bij de samenstelling van uw tour? Zijn er specifieke bezienswaardigheden waar uw interesse naar uit gaat?
Zijn er bepaalde buurten in Den Haag welke u graag zou bezoeken tijdens de tour? (ze dienen route technisch wel haalbaar te zijn)
Heeft u specifieke educatieve/ netwerkmatige/ andere doelstellingen met uw tour waarmee we rekening kunnen houden bij de samenstelling hiervan?
Zijn er aanvullende wensen, beperkingen of anderszins waar wij rekening mee kunnen houden?
Heeft u belangstelling uit eten te gaan na uw tour in Den Haag? Wij kunnen u een van de leuke restaurantjes die de stad rijk is aanbevelen. Ook indien u uw tour bijvoorbeeld wenst te combineren met een vergadering op locatie, of een teamworkshop regelen wij dit graag voor u. Vanaf 1 Oktober 2019 start ook de pilot 'Eten bij de buren' waarbij u desgewenst uw tour kunt combineren met een lunch of diner bij een bewoner in Den Haag thuis. (huidige beperkingen vanwege Corona).  Bij interesse in dit aanbod geeft u dit hier aan en ontvangt u aanvullende info.
Voor het maken van een goede offerte zou ik u graag willen vragen aan te geven welke situatie voor uw tourgroep klopt?
Clear selection
Wat zijn uw contactgegevens, en/of die van uw organisatie? Graag ook een mobiel telefoonnummer waarop we u telefonisch kunnen bereiken
U ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de tour de praktische tourinformatie. Graag ontvangen we alvast uw contactinformatie voor op de digitale factuur(inclusief evt. kostenplaats), die u na afloop van de tour krijgt toegestuurd.
De aanvraag gaat over in een formele overeenkomst na schriftelijk akkoord met de offerte/datum en tijdstip van de tour, en eventueel aangegeven extra's als boekingen voor bijvoorbeeld restaurant/vergaderruimte/workshop etc.
U gaat akkoord bij een bezoek aan een moskee of andere religieuze instelling in de stad een passende dresscode in acht te nemen. U draagt er zorg voor dat evt. andere deelnemers aan uw Breaking the Walls tour hiervan vooraf op de hoogte zijn.
U geeft door het verzenden van het aanmeldformulier akkoord te zijn met de algemene voorwaarden goo.gl/PhQsSi en het privacy reglement van SBBIS. goo.gl/W34XXS (voor de Schilderswijk Bewonerstour en de Breaking the Walls Tour worden dezelfde algemene voorwaarden gehanteerd)
Vanwege de Corona periode hanteert SBBIS een strikt Corona protocol. http://tiny.cc/2rizpz. U geeft doormiddel van verzending van het aanmeldformulier aan dit gelezen te hebben, en akkoord te zijn.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy