Request edit access
Семинар „Транспарентност и одговорност во политичките процеси“
Семинарот на ЦИВИЛ ќе се одржи во хотел „Романтик“, на брегот на Велешко Езеро. Ова е формулар за најава на присуство на семинарот во точно определени термини. Учесниците од Велес ќе можат, зависно од пријавата, да искористат такси превоз, договорен од ЦИВИЛ, до хотелот и назад. Такси превозот ќе биде обезбеден 30 минути пред почетокот на сесиите. Организаторите не покриваат трошоци за друг вид превоз или престој. ВАЖНО: Присуството е дозволено само во термините: СРЕДА, 14 АВГУСТ, 15-17:30 ЧАСОТ со Билјана Ивановска, ДКСК и Џабир Дерала, ЦИВИЛ // ЧЕТВРТОК, 15 АВГУСТ, 10:30-14:00 ЧАСОТ со Аце Коцевски, градоначалник на Велес, Бранимир Јовановиќ, експерт за финансии, како и тимот на ЦИВИЛ кој ќе одржи презентација: „Граѓански објектив - повеќе од проект“. Останатите сесии се затворени за јавност. Прочитајте повеќе на: https://civilmedia.mk/eksplozivna-agenda-na-pretstojniot-seminar-na-tsivil-vo-veles/
Име и презиме *
Your answer
Email *
Your answer
Адреса и општина на постојан престој *
Your answer
Мобилен телефонски број *
Your answer
Ќе учествувам на сесијата/сесиите: *
Required
Ваше кратко претставување: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service