Request edit access
FRAME FESTIVALEN - Anmälan
Frame fyller 20 år i år!

Årets regionala filmfest, är både en tävling och ett visningsfönster för länets ALLA filmare över 16 år. Liksom tidigare är Frame länets regionala uttagning till SM i ung film, Novemberfestivalen, i Trollhättan för regissörer i åldersgrupp 16-19 år samt 20-27 år. Filmare som kvalificeras till Novemberfestivalen vinner resestipendium för att delta under riksfinalen i Trollhättan, som förutom film från hela landet bjuder på föreläsningar, workshops, studiebesök, möten, mingel och gala.

OBS - ÅRETS NYHET! FILM & SAMTAL
Från och med 2019 öppnar vi upp filmfesten också för filmare äldre än 27 år. Passa på att få din film, eller klipp (max 15 minuter), visad och delta i samtal om er produktion.

Innan du börjar fylla i anmälan, läs igenom formuläret så du vet vad som önskas och att du har alla svar och filer tillgängliga. I denna anmälan bifogar du en filmkopia (högupplöst .mp4-fil) för jury och visning, och stillbilder från filmen.

Sista dag för anmälan är 2 maj 2019.

När du fyllt i alla uppgifter och klickat på "Skicka" så får du en kopia på din anmälan till din e-post.

Kontakt för Frame:
Gunnel Nelzén
gunnel.nelzen@regionsormland.se
070-6936037

Välkommen till Frame 2019!

Email address *
E-post till den som anmäler filmen *
Uppgifter om filmens regissör
Regissörens namn *
Har filmen flera regissörer fyller du i en här och resterande i en fritextruta längre ner.
Personnummer (åå-mm-dd) *
Adress (Gata, postnummer, ort) *
Telefonnummer *
E-post regissör *
Eventuella medregissörer (namn, åå-mm-dd) *
Information om filmen
Filmens titel *
Filmens färdigställande datum (åå-mm-dd) *
Endast filmer producerade i år eller förra året får delta i tävlingen. Har du inget exakt datum, ange ett ungefärligt.
Filmens längd inkl för-och eftertext (min:sek) *
Filmen får som längst vara 15:00 lång för att tävla på Frame. För "film & samtal" (regissören äldre än 27år) kan filmklipp godkännas, max 15:00.
Kort beskrivning av filmen *
Ange nedan en kort beskrivning av din film som kan användas i programblad och liknande.
Filmens tävlingsklass *
Det är filmens äldsta regissör vid datumet för filmens färdigställande som avgör filmens tävlingsklass.
Årets nyhet! Film & samtal
Film skapad av regissör äldre än 27 år kan anmäla sin film till film & samtal.
Manus (namn, åå-mm-dd) *
Foto (namn, åå-mm-dd) *
Klipp/redigering (namn, åå--mm-dd) *
Ljud (namn, åå-mm-dd) *
Filmmusik (namn, åå-mm-dd)
Anges ENDAST om ALL musik är specialkomponerad för filmen.
Skådespelare (namn,åå-mm-dd, i rollen som) *
Filmens bildformat *
Bildformatet är filmens förhållande mellan bredd och höjd. Det räknas ut genom att dividera bredden med höjden. Till exempel det vanliga HD-formatet 1920x1080 blir dividerat b/h=1,78. Bildration blir då 1,78:1 eller vanligare uttryckt 16:9.
Textade versioner *
För att delta och visas på Frame krävs ingen textning av filmen om det talade språket är svenska eller engelska. Vi önskar ändå veta om det finns framtaget textade versioner. (Du kan kryssa flera alternativ)
Intyg om regler och upphovsrätt
Har din film deltagit i någon annan Novemberfestivaluttagning? (Gäller filmer i mellan- och tungviktsklassen *
Det är INTE tillåtet att anmäla sin film till fler än en (1) regionuttagning till Novemberfestivalen. Detta gäller både innevarande och tidigare år. Om din film anmäls i mellan- eller tungviktsklassen och tidigare har varit anmäld till annan regionuttagning så får den tyvärr inte anmälas igen. Är du osäker på vilka tävlingar landet runt som är regionuttagningar så kan du se detta på Novemberfestivalen.se
Försäkran om regler och upphovsrätt *Genom att kryssa i nedanstående ruta anmäler jag min film och försäkrar att jag följer tävlingens regler, att ifyllda uppgifter är korrekta, och att jag äger rätten att använda all musik, bilder och annat upphovsrättsskyddat material i filmen. Och kan styrka detta vid eventuell begäran. *
Film och bild-uppladdning
Ladda upp din film (högupplöst .mp4-fil) *
Döp din filmfil med visningsklass och filmens titel (Ex "Mellanvikt_Filmtitel"). Skicka i så hög kvalitet som möjligt då det är denna kopia som juryn tittar på och som vi använder vid visningen. I det här formuläret kan du bara ladda upp 10GB, om du har en film som är större än så kan du ladda upp en lågupplöst film här och sedan kontakta Film i Sörmland.
Required
Ladda upp 1-5 stillbilder från filmen *
Dessa bilder kan komma att användas i programblad och/eller på webb. Bilderna önskas i jpg-format och så högupplösta som möjligt. Varje bildfil kan som mest vara 10MB tung. Döp bildfilerna med visningsklass och filmens titel. (Ex. "Mellanvikt_Filmtitel_1, "Mellanvikt_Filmtitel_2" osv.)
Required
Övrigt att meddela
Är det ytterligare något du vill informera om i din anmälan kan du skriva det här.
Om vår personuppgiftshantering
Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) som gäller från den 25 maj 2018 vill vi informera dig om hur vi använder dina personuppgifter. För att kunna hantera din filmanmälan krävs att vi under arbetet med FRAME har tillgång till och får använda dina personuppgifter, inklusive personuppgifter på eventuella medregissörer du anger i anmälan. Det handlar bland annat om att vi ska kunna kontakta dig, ange filmskaparnas namn i programblad och annan visningsinformation och säkerställa att filmen anmäls i rätt åldersklass. I händelse att nyhetsmedia vill kontakta deltagande festivalfilmare kan vi lämna ut telefonnummer. Emotsätter du dig detta så lämna en kommentar i fältet ”övrigt meddelande” ovan i formuläret. Inga övriga personuppgifter överlåts till tredje part.
Skicka din filmanmälan
När du fyllt i alla uppgifter och klickat på "Skicka" så får du en kopia på din anmälan till den e-post-adress du angav överst i formuläret. Det är bekräftelsen på att din anmälan gått fram.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service