Request edit access
Aplikimi për BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM
Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 bursa të plota për 10 studentë në #Prishtinë dhe #Gjakovë. Bursat vlejnë për programin #Bachelor dhe #Master 👨🏻‍🎓📚🌎

🎯 Studentët përfitojnë FINANCIM të plotë të studimeve për 3 vite dhe PUNËSIM në "Albina Dyla Company" në Menaxhim të Shitjes, Menaxhim të Prodhimit, Menaxhim të Rrjeteve Sociale, Menaxhim të Burimeve Njerëzore dhe IT.

📝 Regjistrohu këtu për pjesëmarrje në test vlerësues ✅ Fito BURSË për 3 vite studimi dhe PUNËSIM 100% të garantuar‼️

⏳ Afati i fundit për aplikim 15 Shtator 2019;
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Numri Telefonit *
Your answer
E-mail
Your answer
Vendi ku jetoni *
Your answer
Emri i Shkollës së Mesme (apo Universiteti nese aplikoni per Master) dhe Qyteti *
Your answer
Në cilin kampus dëshironi të ndjekni ligjëratat? *
Për cilin program aplikoni? *
Drejtimi/Programi qe deshironi te studioni ne Kolegjin Universum *
Niveli i Gjuhës Angleze *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service