Request edit access
Wolt futár ajánló lista
Március óta jelentősen megnőtt a Wolt várólistáján szereplők száma. Mivel többen jeleztétek már, hogy szívesen ajánlanátok egy-egy ismerősötöket futárnak közülük, ezért úgy döntöttünk, hogy az ajánlói rendszert újraélesztjük. Bónusz helyett ezúttal szeretnénk a már szerződött futáraink számára megadni azt a lehetőséget, hogy ilyen módon segíthessenek másoknak.

Ha van olyan ismerősöd, akit bátran ajánlanál korábbi tapasztalata vagy talpraesettsége miatt, add meg itt a nevét és az email címét (amivel már jelentkezett a wolt.com/heroes oldalon keresztül), illetve írd le röviden, hogy miért tartod őt alkalmasnak (pl.: korábbi futártapasztalat, jó városismeret, tapasztalat vendéglátóiparban, jó kommunikáció készség, stb.) a feladatra.

Fontos:
Ahhoz, hogy Wolt futár partnerré válhassanak, a listán szereplő emberek is pontosan ugyanazon a kiválasztási folyamaton kell, hogy átessenek, mint bármelyik másik jelentkező.

A listán szereplők nem kerülnek automatikusan a várolista elejére, de a leírtakat mindenképpen figyelembe vesszük az elbírálás folyamán.

Vigyázz!
Csak olyan emberhez add a neved, akiért tűzbe tennéd a kezed. Ha ő tesz rossz fát a tűzre, lehet, hogy te is megégeted magad.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Neved *
Email címed *
Az ajánlott neve *
Az ajánlott email címe, amivel már jelentkezett hozzánk és a várólistán szerepel *
Miért gondolod, hogy az illető kiemelten alkalmas lenne Wolt futárnak? *
Melyik Wolt városban szeretne futár lenni az ajánlottad? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Wolt. Report Abuse