Request edit access
Luova asenne esiin -kurssi
Seuraava Luovan asenteen verkkokurssi alkaa syksyllä. Ilmoittaudu tästä jonotuslistalle!

Listalle ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat ensimmäisenä tiedon seuraavan kurssin ajankohdasta.

Vahvista yhteyttä omaan luovuuteesi ja löydä lisää rohkeutta itsesi toteuttamiseen! Luova asenne esiin -kurssi tarjoaa tukea, oivalluksia ja uusia näkökulmia siihen, miten monella tavalla luovuutta voi ilmentää.

Tarkoitus on, että voit kurssin avulla tuoda enemmän luovaa asennetta osaksi elämääsi ja ilmaisuasi. Luovuuden koetaan lisäävän esimerkiksi merkityksellisyyttä, iloa sekä avaruutta ajatteluun. Saat joka viikko alustuksen teemasta sekä harjoituksia, jotka liittyvät mm. läsnäoloon, havainnointiin, kokeiluun ja rohkeuteen.

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka koet, että luova puolesi on jäänyt vähän piiloon ja haluaisit ottaa sitä enemmän käyttöön. Saatat kokea epävarmuutta ja arkuutta suhteessa luovuuteen tai tunnet, että elämässä ei ole riittävästi aikaa luovuudelle tai itsesi toteuttamiseen. Kurssi tarjoaa ideoita ja vastauksia näihin haasteisiin.

Ole hyvä ja täytä tämä lomake, jos olet kiinnostunut osallistumaan seuraavalle Luova asenne esiin -verkkokurssille. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan luovan asenteen löytöretkelle!

Terveisin,
Mirkka Niskanen
mirkka@miridium.fi
+358 44 529 5993
www.miridium.fi

Email address *
Etunimi *
Your answer
Sukunimi
Your answer
Onko sinulla Facebook-tili? (Kurssilla on suljettu ryhmä Facebookissa) *
Miksi haluat osallistua tälle kurssille? Mitä odotat? *
Your answer
Jotta saat jatkossa tietoa kurssista, sinun tulee antaa suostumus sähköpostiosoitteesi liittämisestä listalle. Voit poistua listalta milloin haluat. Voit lukea lisää tietosuojasta täältä: https://www.miridium.fi/tietosuoja *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service