Request edit access
Webinar_Simpozion tehnico-științific_Universul Einstein_2021
      Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Palatul Copiilor Bistrița organizează  în  cadrul Concursului național de fizică aplicată ,,UNIVERSUL EINSTEIN”- ediția a XV-a, activitate cuprinsă în oferta de programe de formare continuă, proiecte și activități a CCD BN  pentru anul școlar 2020-2021 la cap.III. PARTENERIATE, PROIECTE ȘI PROGRAME EDUCAȚIONALE la nivel regional, pag. 92,  simpozionul tehnico-științific „Direcții de evoluție în fizica națională și mondială a secolului XXI_conexiuni cu alte științe și tehnologii”.

     Perioada desfășurării concursului: 02-04 iulie 2021.

      Simpozionul  se va desfășura în data de   2 iulie 2021, interval orar: 16-20, sub formă de webinar (prin Google Meet), pe platforma G Suite for Education activă pe domeniul ccdbn.ro al CCD BN.

        Lucrările pentru simpozion se vor trimite până la data de  21.06.2021, ora 14:00, la adresele de e-mail: bogdan.marilena@ccdbn.ro, pcbistrita@gmail.com 

    Pentru organizarea activității, crearea conturilor pe domeniul G Suite al CCD BN, întocmirea listei de prezentă  vă rugăm să completați acest formular. Formularul va fi completat de către toți participanții (în situația în care sunt 2 autori la lucrare completează formularul fiecare autor).

*Notă: Extras din regulamentul de organizare și desfășurare al simpozionului:
    V. SECŢIUNI :

1.    Știința și tehnologia viitorului.
2.    Provocările învățării digitale.
3.    Produse intelectuale elaborate în cadrul activităților/programelor/proiectelor educative.

               Vă mulțumim!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Numărul de telefon *
Numele și prenumele *
Funcția didactică (obligatoriu pentru cadrele didactice)
Specializarea (conform diplomei de studii) *
Instituția *
TITLUL LUCRĂRII *
Secțiunea: *
AUTOR 1 (nume, prenume) *
AUTOR 2 (nume, prenume)
Am elevi înscriși în concursul „Universul Eistein” ediția a XV-a *
În temeiul legii nr.677/2001 și a Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European (GDPR), completarea formularului reprezintă consimțământul de preluare și prelucrare a datelor, titularul fiind de acord cu preluarea și prelucrarea datelor de către Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud și Palatul Copiilor Bistrița și de a face print screen de la activitatea desfășurată online  în scopul  promovării și diseminării rezultatelor activității. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Casa Corpului Didactic Bistrița-Năsăud. Report Abuse