Request edit access
"Ragadd meg a kulcsot" állásbörze - Szeged
Az OFA NKft. a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületével együttműködve a közúti áruszállítás, fuvarszervezés és személyszállítás versenyképességének javítását célzó – hivatásos gépjárművezető képesítést (C, C+E, D, GKI) biztosító program - eredményes megvalósítása érdekében állásbörzét szervez az alábbi helyszínen és időpontban:

- Szeged (2016. július 15.)

A „Ragadd meg a kulcsot!” szlogenre hallgató szakmai nap célja, hogy a programba sikeresen regisztrált, de munkáltatói elköteleződéssel még nem rendelkező egyének személyesen találkozzanak a leendő munkáltatókkal, megállapodjanak, majd ezt követően képzésbe kerülhessenek.

Az állásbörze egyik legfontosabb előnye, hogy teret és időt kínál a munkaadó és a munkakereső számára a személyes kapcsolat felvételére, a hosszú távú együttműködés kialakítására egyaránt. Ezáltal a munkavállalók kérdéseikre személyre szabott választ kaphatnak. Lehetőségük nyílik találkozni a szakma legjobb munkáltatóival, akikkel már a helyszínen megtörténhet a megállapodás a leendő foglalkoztatásról. Az OFA NKft.-vel együttműködő fuvarozó vállalkozások a program keretében biztosított kategóriás képzések szempontjából alkalmas jelöltek közül találhatják meg a számukra ideális munkavállalót.

A rendezvény főszervezője az OFA NKft., aki az egyes helyszíneken több mint 20 hazai áru- és személyszállító munkáltatóknak, valamint több mint 200 a programban sikeresen kiválasztott egyénnek biztosítja térítésmentesen a megjelenési lehetőséget.

A rendezvény kiemelt partnere az MKFE.

A részvétel, és a rendezvényre való belépés regisztrációhoz kötött, de térítésmentes, ezért visszajelzése fontos számunkra!

A regisztrált álláskeresők számára a rendezvényre történő eljutás költségét a Kormányhivatalok utólagosan igazolás ellenében térítik. Az igazolásokat az OFA NKft. kollégáitól igényelhetik a helyszínen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényen személyes okmányai segítségével személyazonosságát ellenőrizzük.

Kérjük, részvételi szándékát 2016. július 14. 16.00 -ig jelezze számunkra.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service