Request edit access
Preinscripció Minicasal 14 d'octubre
Hola! Si has arribat fins aquí és perquè estàs interessat/da en inscriure a un o més infants al minicasal d'un dia que La Taca ofereix a l'escola Catalunya per al dia 14 d'octubre. Benvingut!

Us expliquem els passos que cal seguir:
1. Omplir aquest formulari. Tingueu en compte que aquestes dades són les que utilitzarem durant el casal i només per a aquesta finalitat.
2. Rebreu un correu en un marge de 48h amb la confirmació de la inscripció.
3. Divendres 11 d'octubre rebreu un segon correu confirmant la realització del casal i, en cas afirmatiu, el procediment per abonar la matrícula i més informació d'interès.

En cas que tingueu cap dubte amb la realització d'aquesta inscripció, no dubteu a enviar un correu a la següent direcció: lataca.catalunya@gmail.com
Email address *
Protecció de dades
En base al reglament (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU DEL CONSELL, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades:

El responsable de les dades facilitades lliurement és l'Associació La Taca lleure i cooperació amb NIF G67388025 i amb seu a C/Arenys de Mar, 6B, 08181, Sentmenat (Barcelona). Telèfon: 615445260 - 620138867 . Correu electrònic: tacalleure@gmail.com.

En nom de l’Associació La Taca lleure i cooperació tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones participants d'aquesta activitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si l’Associació La Taca lleure i cooperació estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir els serveis relacionats.
Autorització Protecció de dades *
Required
Voldreu rebre informació de posteriors activitats relacionades amb l'entitat, que puguin ser del vostre interès? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy