Request edit access
[Jelentkezés] IV. Életmód Tábor - 2019.07.04.-07.
Szia!
Ezen az oldalon tudsz regisztrálni a
a Vulkán - tehetséggondozó társulás által szervezett IV. Életmód Táborra.

Kérlek, hogy alaposan olvasd át a tudnivalókat mielőtt jelentkezel a IV. Életmód Táborba.
A jelentkezésedet követő 3 napon belül küldünk neked egy felelősségi nyilatkozatot, amit kérlek kitöltve és aláírva hozz magaddal a Táborba.
Amennyiben még nem múltál el 18 éves, abban az esetben egy szülői nyilatkozatot fogsz tőlünk kapni, amit a törvényes képviselőd tölt ki és ír alá. A szülői nyilatkozatot hozzátok magatokkal a Táborba.

*Fontos tudnivalók:
- Az első 40 jelentkezőt tudjuk fogadni.
- A jelentkezés határideje 2019. április 30.
- A IV. Életmód Tábor időpontja: 2019. július 04.-07.
- Helyszíni regisztráció időpontja: 2019. július 04. péntek 08:00 - 09:00.
- Helyszín: Szlovákia, Királyfiakarcsa (930 03 Kráľovičové Kračany), Petőfi Baráti Társulás székhelye - Kövesd a lufikat! :-)
- A 4 napos tábor részvételi díja: 58,- EUR.
- Az 58,- Eurós részvételi díj a IV. Életmód Tábor árának mindössze 40 százaléka. A fennmaradt 60 százalékot a Vulkán - tehetséggondozó társulás állja.
- Az ár tartalmazza a szállást, napi 5 étkezést, utazást a Tábor helyszíne és a szállás között, részvételt a IV. Életmód Tábor programjain.
- A regisztráció után három napon belül kiküldünk neked a megadott e-mail címre egy díjbekérőt, amelyen szerepel az utalással kapcsolatos összes adat.
- Adatok az utaláshoz:
Vulkán - podpora nadaných talentov
IBAN: SK32 7500 0000 0040 2241 1378
BIC: CEKOSKBX
A megjegyzés rovatba írd be a neved!

** Általános információk:
- Amennyiben a jelentkező nem múlt el 18 éves, akkor a szülőnek a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal kell igazolnia a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát.
- Kérjük a nyilatkozatot hozza magával a gyermek a Táborba.
- Amennyiben a jelentkező betöltötte a 18. életévét, abban az esetben a kitöltött és aláírt felelősségi nyilatkozatot hozza magával.
- A jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni a táborozókat.
- A jelentkezési lap aláírásával és beküldésével hozzájárulok, hogy saját és a fent megnevezett gyermek személyes adatait a Vulkán – tehetséggondozó társulás kapcsolattartási, statisztikai céllal nyilvántartsa és szükség esetén a hatóságok, illetve baleset esetén a kezelő orvosnak átadja. A nyilvántartott személyes adatok a táborozást követően 12 hónap múlva, illetve a táborozást követően írásban történő kérésre azonnal törlésre kerülnek.
Tudomásul veszem, hogy a tábor nyilvános rendezvénynek minősül, ahol fénykép, illetve videofelvételek készülhetnek, amelyek megjelenthetnek a sajtóban és az interneten.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service