Request edit access
KI HEGESZTHET MAGYARORSZÁGON?2.1
Az elmúlt évben széles körű vita bontakozott ki arról, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie a hegesztéssel megbízott munkavállalónak. A 2017. május 18-án megrendezett, élénk érdeklődéssel kísért ankét (Ki hegeszthet Magyarországon?) alkalmat adott annak feltárására, hogy az érvényes jogszabályok alkalmazás milyen, a vállalkozás hatékonyságát rontó nehézségekkel jár, és a résztvevők betekintést nyerhettek az (akkor) illetékes minisztérium álláspontjába.
A felterjesztett javaslatra – csaknem másfél éves késéssel – az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól érkezett válasz, mely szerint a minisztérium állásfoglalása a MAHEG javaslatát – érdemi vita nélkül – hibás megközelítésnek ítéli, és visszautasította annak megvalósítását. Ilyen módon a sokak által várt javaslat megvalósítása elakadt. Ezért a MAHEG és az MHtE, az Óbudai Egyetem szíves közreműködésével, alkalmat szeretne adni az érintetteknek álláspontjuk kifejtésére, azzal a szándékkal, hogy a hegesztési munkavégzés változatlanul vitatott szabályozásának problémája minden érdekelt számára világos legyen, és megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Regisztrációmmal önkéntesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a MAHEG a személyes adataimat, az Adatkezelő adatkezelési szabályzatának, és a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezelje. Nyilatkozom, hogy az Adatkezelő adatkezelési tájékoztatóját megismertem, az Adatkezelőtől az adatkezeléssel összefüggő tájékoztatást megkaptam.
Kérem adja meg a nevét! *
Your answer
Kérem adja meg a munkahelyét! *
Your answer
Kérem adja meg pozícióját! *
Your answer
Kérem adja meg az email címét! *
Your answer
Kérem írja le röviden mi az ami a témával kapcsolatban fontos kérdés Önnek, a vállalatának!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Maheg. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms