Request edit access
Inschrijving welpenjongenskamp Nov 2018
Leuk dat uw kind meegaat op kamp! Omdat we streven naar een goede samenwerking tussen leiding en ouders, willen we met dit formulier een aantal dingen afspreken. Dan weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Hiervoor vragen we hieronder om accoord. De werkwijze is in principe gelijk aan vorige kampen.
Naam welp
Your answer
Meer informatie over dit kamp staat in onze nieuwsbrief (zie http://www.volbert.nl/2018/10/najaarskamp-2018-2). Het is belangrijk dat u dit gelezen heeft.
Het kamp begint zaterdag en eindigt zondag. Indien uw kind niet deelneemt aan het kamp of een gedeelte daarvan is in principe geen restitutie van de kampbijdrage mogelijk.
Voor schade aan of vermissing van meegebrachte spullen kan noch de leiding, noch de vereniging Scouting ’t Volbert aansprakelijk worden gesteld. Met het oog op de aard van de scoutingactiviteiten (spelen in het bos, kampvuur maken) raden we aan oude kleding mee te geven.
Het Kamp Informatie Formulier (KIF) is de enige officiele weg om de leiding te informeren over medische of sociale bijzonderheden van uw kind en contactinformatie voor noodgevallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste en actuele informatie.
Door op onderstaande knop te klikken, wordt de aanmelding van uw kind voor dit kamp definitief.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service