Request edit access
Inscriere seminar "Romania-Palestina, un pod pentru viitorul tinerilor cu dizabilități", 21 iunie 2017
FDP-Protagoniști în educație vă invită să participați miercuri, 21 iunie 2017, între orele 10.00-13.00, la evenimentul de diseminare a rezultatelor atinse în implementarea proiectului "Romania-Palestina, un pod pentru viitorul tinerilor cu dizabilități" finanțat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) prin programul României de cooperare pentru dezvoltare (RoAid) și implementat cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) – Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală.

Scopul seminarul este de a împărtăși experiența concretă a unui proiect de cooperare pentru dezvoltare al României și de a oferi elemente cheie despre contextul național și internațional în care astfel de proiecte pot fi dezvoltate.

Agenda seminarului va include o prezentare a proiectului și a activităților derulate în domeniul incluziunii profesionale a tinerilor cu dizabilități din Betleem, prin participarea reprezentantului organizației partenere din Palestina. Vom aborda tema politicii de cooperare a României, iar importanța parteneriatului cu mediul privat în cooperarea pentru dezvoltare va fi tema prezentării susținute de reprezentanta Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP). FOND Romania ne va vorbi despre rolul organizațiilor nonguvernamentale în implementarea politicii de cooperare pentru dezvoltare și implicarea României la nivel internațional.

Locația de desfășurare a seminarului este sediul Fundației Româno-Americane din strada Gina Patrichi nr 6, sector 1, București.

Va rugam sa completați formularul de înscriere și să îl transmiteți online sau la adresa de email de mai jos pana la data de 16 iunie 2017.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactați la nr 021.2552258/61 sau la adresa de email: angela.sima@fdpsr.ro.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele
Organizatia
Funcția
Adresa email
Nr de telefon
Observatii
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy