Request edit access
еОсврт - јавни позив за бесплатну обуку
Центар за образовне политике, уз подршку Европске фондације за обуку и Министарства просвете, науке и технолошког развоја, организује бесплатну обуку наставника средњих стручних школа ,,еОсврт“ у оквиру пројекта ,,еПортфолио у функцији професионалног развоја наставника у стручном образовању у Србији”.

Током обуке очекујемо да одабрани наставници:

- присуствују уводном сусрету уживо 16.09.2017. године од 12 до 16 часова;
- проуче наставне садржаје и ураде предвиђене задатке у оквиру онлајн обуке (2 недеље);
- укључе двоје колега из своје школе у онлајн део обуке, са њима поделе расположиве материјале и пруже им менторску подршку;
- присуствују завршном сусрету (уживо или путем видео-преноса) на конференцији Moodle Moot.

Одабрани наставници добиће потврду о учешћу на пројекту у улози тутора, као и сертификат о учешћу на конференцији Moodle Moot.

Колеге које учествују у онлајн делу обуке, а чији рад надгледају и усмеравају одабрани наставници, добиће потврду о учешћу на пројекту и сертификат о учешћу на конференцији Moodle Moot.

Молимо све заинтересоване наставнике, стручне сараднике и директоре који раде у средњној стручној школи да попуне пријавни формулар најкасније до 30.06. 2017. године.

Број места је ограничен, а полазници ће бити одабрани на основу регионалне заступљености, мотивације за учешће на обуци и времена пријављивања. У складу са тенденцијом да се еПортфолио интегрише на нивоу образовне установе, предност ће имати пријављени наставници из исте школе.

Имена одабраних полазника биће јавно објављена 7. јула 2017. године на интернет страници Центра за образовне политике.

Име и презиме *
Your answer
Адреса електронске поште *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms